Politie Zeeland


---


Z-0095-2008 Botsing tussen fietser en bromfietser, Hoek
Een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen heeft vanmorgen rond 07.30 uur een gekneusde pols opgelopen toen hij in botsing kwam met een fietser.
De fietser, een 17-jarige inwoonster van de gemeente Terneuzen, verleende op de kruising Knol/Hoekseweg geen voorrang aan de 17-jarige bromfietser. Beiden kwamen met elkaar in botsing waarbij de bromfietser schaafwonden en een pijnlijke pols opliep. Later bleek in het ziekenhuis dat de pols gekneusd was. De fietsster liep geen letsel op.

O-0096-2008 Kop/staartbotsing, Wilhelminadorp
Twee personenauto's raakten dinsdagmorgen rond 07.30 uur beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Het ongeluk gebeurde toen een 38-jarige Vlissingse automobilist moest remmen voor een rood verkeerslicht. Op dat moment kon een 19-jarige automobiliste uit Goes die achter hem reed, niet meer op tijd stoppen en botste achterop zijn auto. Er raakte niemand gewond.

O-0097-2008 Medicijnen verloren, Zierikzee
Dinsdagmiddag omstreeks 15.00 uur werden in de omgeving van de Dam, tussen de apotheek en de Golff supermarkt, in Zierikzee medicijnen verloren.
Het betreft een doosje Nitrofurantoine (tegen blaasontsteking). Het kan gevaar opleveren als ze allemaal tegelijk worden ingenomen. Degene die de medicijnen vindt wordt verzocht deze af te geven bij de apotheek.

O-0098-2008 Diefstal auto, Goes
In Boszicht in Goes werd dinsdag tussen 09.30 en 14.30 uur een personenauto gestolen.
Het betreft een blauwe Opel Kadett Hatchback met kenteken PY-17-SY; de waarde is niet bekend.

O-0099-2008 Aanrijding in Nisse
Op de Drieweg in Nisse kwamen dinsdag om 14.20 uur een bestelauto met aanhangwagen en een tractor met elkaar in botsing.
De 49-jarige Goese tractorbestuurder sloeg linksaf de Thijshoekweg in en verleende geen voorang aan de 31-jarige, eveneens uit Goes afkomstige, bestuurder van de bestelauto. Deze haalde de tractor links in in plaats van rechts. Beide voertuigen liepen bij de aanrijding schade op.

R-0100-1008 Meldingen i.v.m. harde wind
Bij politie Zeeland kwamen tussen 15.00 en 18.30 uur de volgende meldingen binnen i.v.m. de harde wind.
Walcheren: Buckseweg, Westkapelle: boom op de weg / Breestraat en Schoolstraat, Vlissingen: pannen van het dak / Bieweg, Veere: boom op de weg.
Oosterscheldebekken: hoek Wilgenstraat / Iepenstraat, 's-Gravenpolder: boom op de weg.
Zeeuwsch-Vlaanderen: Terneuzensestraat, Zaamslag: losgewaaide luifel / Reuzenhoeksedijk, Terneuzen: grote tak op de weg.