Dienstenbond CNV

Nieuws

15 januari 2008

CAO ABN AMRO goedgekeurd!

Tot vandaag 15 januari 2008 konden onze leden hun stem uitbrengen over het door ABN AMRO op 10 december jl. gedane `eindbod'. Na het tellen van de stemmen is gebleken dat een grote meerderheid (80%) van de leden van CNV Dienstenbond heeft ingestemd met het eindbod. Ook was de (grote) meerderheid van leden van andere vakorganisaties voor. Dit betekent dat de nieuwe ABN AMRO CAO, na de formele afronding, een feit is.

Anders dan de uitslag van de stemming zou suggereren, hebben vele leden het eindbod met veel tegenzin goedgekeurd. Hoewel vrijwel alle leden het bewuste eindbod onvoldoende vinden, willen zij zich richten op de toekomst en in dialoog blijven in de komende moeilijke tijden. Voor hen is het zeer belangrijk dat er zo spoedig mogelijk een goed Integraal Sociaal Plan komt, dat de sociale/personele gevolgen als gevolg van de overname zou opvangen.

Het moge duidelijk zijn: een standvastig CNV Dienstenbond met een krachtige achterban bij ABN AMRO is nodig om goede resultaten te bereiken. Nu en de komende jaren! Meer leden = meer invloed = beter resultaat.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw bestuurder Ahmed Kansouh, via a.kansouh@remove-this.cnvdibo.nl of 023-5651052