Nieuw evenementenbeleid voor Nijefurd

5464 A Gem. Nijefurd foto

Op 18 december 2007 heeft het college van burgemeester en wethouders een nieuw evenementenbeleid in concept vastgesteld. Met dit nieuwe beleid wil de gemeente Nijefurd de omgang met de organisatoren van evenementen, zowel voor vergunningen, als voor subsidies, verbeteren.

Concept:

De notitie is nog een concept. Het college geeft hierin aan hoe de gemeente tegen het evenementenbeleid aankijkt. De gemeente hoort ook graag van de organisatoren van evenementen, wat zij van dit nieuwe beleid vinden. Daarom wordt de notitie aan de ons bekende organisatoren van jaarlijkse evenementen per post toegezonden. De gemeente bekijkt de op- en aanmerkingen, en bespreekt deze past de notitie vervolgens, zo nodig, aan. Als de reacties daar aanleiding toe geven, organiseert de gemeente een informatieavond over het nieuwe evenementenbeleid. Daarom is de notitie nog een concept en is er nog niets definitiefs beslist.

Downloaden:

U kunt de notitie Evenementenbeleid onderaan de pagina downloaden.

Reageren:

Reageren op het nieuwe evenementenbeleid? Dat kan! Laat u via info@nijefurd.nl een reactie achter.Vermeld daarbij uw naam en adres, zodat we u eventueel uit kunnen nodigen voor de informatieavond over het evenementenbeleid.

Of u schrijft een briefje naar:

Gemeente Nijefurd

t.a.v. Evenementenbeleid

Postbus 5

8710 AA Workum

Wij ontvangen uw reactie graag vòòr 1 maart 2008 willen ontvangen. Naar verwachting stelt de gemeenteraad het beleid in april 2008 vast.

Extra:

Voor de volledigheid wijzen wij u er op, dat de bijlagen 2 en 3 over de regelgeving (begrippen/juridische kaders en de vergunningverlening) ontbreken. Hiervoor kunt u namelijk geen wijzigingsvoorstellen indienen. In deze bijlagen staan de wettelijke regels, waar wij ons als gemeente aan moeten houden. Wel zijn we bezig om de regels zoveel mogelijk te beperken. Deze bijlagen maken straks wel integraal deel uit van het beleid.
relevante downloads

* Concep notitie Evenementenbeleid.pdf (283.79 KB)

Proclaimer | Colofon | + A -