Ingezonden persbericht



RABOBANK nieuwe hoofdsponsor Breda Hippique

Dinsdag 15 januari om 14.00 uur is tijdens een persconferentie in Restaurant Brasserie Mirabelle te Breda de nieuwe hoofdsponsor van Breda Hippique voorgesteld.

Een jaar geleden kreeg Stichting Breda Hippique een flinke tegenslag te verwerken. Jaargang 2007 van dit topevenement voor de stad, kon door een tekort in de begroting helaas niet doorgaan. Met Rabobank als nieuwe hoofdsponsor heeft de stichting een zonnig vooruitzicht. Rabobank en Breda Hippique hebben historische verbondenheid door het jarenlange trouwe sponsorschap. Het resultaat van dit goede contact is dat de Rabobank de komende drie jaar voor een totaalbedrag van E600.000,-- hoofdsponsor is van dit internationale hippische evenement.

Rabobank streeft er naar, samen met Stichting Breda Hippique, het evenement meer bij de stad Breda te betrekken. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het evenement van gratis toegang te voorzien zodat iedereen de mogelijkheid heeft het evenement te bezoeken. Op deze manier geeft dit bijzondere partnership een impuls aan het evenement en de omgeving daarvan.

Mathé Bögels, voorzitter stichting Breda Hippique; "Ik ben ontzettend trots dat wij deze samenwerking aan gaan met de Rabobank waarbij wij gezamenlijk streven naar het verder uitbouwen van dit internationale evenement tot een gezellige happening voor het hele gezin met de hoogste kwaliteit op sportief gebied. Ook de zekerheid van een partner die zich voor langere tijd wil binden, geeft ons de gelegenheid om in alle rust aan de uitbouw van het evenement te werken. Bovendien blijkt dat dit voorbeeld van de Rabobank ook andere bedrijven aanspoort."

Willem-Peter Kriek, directievoorzitter Rabobank Breda; "Dat is de hefboomwerking die we willen bereiken. Dat andere bedrijven zich aanmelden als sponsor, maar dat ook de hippische bond bereid is om meer te gaan investeren in Breda Hippique. Zo is het mogelijk om de wedstrijden naar een hoger niveau te tillen. Internationaal maar met een bourgondisch Bredaas karakter. Dit is ook goed voor de profilering van de stad met al haar forse ambities."

Op www.BredaHippique.nl de officiële website van Breda Hippique kunt u alles vinden betreffende het evenement. Van programma tot foto's, van sponsoren tot informatie.

Breda, 15 januari 2008
Stichting Breda Hippique, Postbus 4845, 4803 EV Breda, e-mail: info@bredahippique.nl
---

Perscommissie: de heer Mark Verweijmeren tel. 06-55854509 pers@bredahippique.nl


---- --