Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)

Dynamische winkelplanning

Congres Dynamische winkelplanning

Winkelcentra in Nederland lijken teveel op elkaar en zijn niet onderscheidend genoeg. Dat moet anders kunnen. Winkelcentra moeten een eigen en unieke uitstraling krijgen. Om dat te realiseren moeten alle betrokken partijen samenwerken: van zelfstandig ondernemer tot overheid, van winkelketen tot projectontwikkelaar, van architect tot brancheorganisatie. Maar hoe breng je deze partijen bij elkaar en hoe kunnen zij samenwerken?

Dat komt woensdag 16 januari 2008 uitgebreid aan de orde tijdens het congres Dynamische winkelplanning in het Auditorium van de Rabobank in Utrecht. Het congres vormt tevens de aftrap voor zes regionale bijeenkomsten. Tijdens die bijeenkomsten wordt ingezoomd op specifieke projecten in de regio en kunnen betrokken partijen rechtstreeks met elkaar in contact treden. De regiobijeenkomsten vinden plaats in februari 2008.

Programma
âDe retaildynamiek heeft nieuwe pijlers nodigâ, aldus Jacqueline Cramer, minister van VROM en inleider op het congres Dynamische winkelplanning. Andere inleiders zijn
Loek Hermans (voorzitter MKB-Nederland), Theo Rietkerk (gedeputeerde Overijssel) en Jaap Blokhuis (CEO Redevco Europe). Bas Haring, televisiepresentator en hoogleraar aan de universiteit van Leiden, kruipt in de huid van de consument. Aansluitend geven Geert Vermeer (voorzitter HBD), Jos van Rey (wethouder Roermond) en Pieter Affourtit (algemeen directeur WPM Groep Nederland) hun mening over de dynamiek in de Nederlandse winkelmarkt. Andere sprekers zijn Matthijs van der Lely (CEO BGN en winnnaar Visa Retailprijs 2007) en Paul Bringman (General Manager Les Halles, Retail Personality 2007). Gerard Groener (voorzitter NRW) opent het congres. Dagvoorzitter is journalist en presentator Kees Driehuis.

Bent u ondernemer in de detailhandel of manager van een winkelketen? Dan bent u van harte welkom op dit congres.

Inschrijving
Klik hier voor nadere informatie over de inschrijvingsprocedure en de voorwaarden.

Deelname aan het congres kost ⬠95,- exclusief btw.