Gemeente Bussum

Bestemmingsplan Oudere Dorp

De gemeente Bussum organiseert op woensdag 16 januari 2008 een inspraakavond over de startnotitie Bestemmingsplan Oudere Dorp. De inspraakavond is bestemd voor bewoners en belanghebbenden van het plangebied Oudere Dorp en wordt gehouden in het gemeentehuis van Bussum om 20.00 uur.

De startnotitie is de eerste stap in de ontwikkeling van een nieuw bestemmingsplan voor het Oudere Dorp. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt achttien bestaande bestemmingsplannen, geheel of gedeeltelijk. Het gaat om de bestemmingsplannen Sportpark Zuid '75, Nijverheidskwartier 1977,


1e partiële herziening Nijverheidskwartier 1977, 2e partiële herziening Nijverheidskwartier 1977, Vondel, Hamerstraat, Verbindingslaan, Cereslaan, Batterijlaan, Vaartweg, 1e partiële herziening Vaartweg, Godelinde, Heilig Hartwijk, Bedrijventerrein De Nieuwe Vaart, Bussum Centrum, Landstraat-Noord, 1e uitwerkingsplan Landstraat-Noord, Van Goghkwartier.

Inventarisatie

De huidige bestemmingsplannen vormen de leidraad voor het nieuwe Bestemmingsplan Oudere Dorp. Maar op bepaalde plaatsen is wel ruimte voor nieuwe ontwikkelingen in dit gebied. De gemeente Bussum gaat wensen en opmerkingen van de Bussumse bevolking, bedrijven, instellingen en alle overige geïnteresseerden inventariseren. Deze wensen kunnen dan betrokken worden bij het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan.
Informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente, rubriek Bouwen en Wonen, kopje Visie & Beleid, bestemmingsplan Oudere Dorp. U kunt hier de startnotitie downloaden.Tevens ligt de startnotitie in de periode van 21 december 2007-1 februari 2008 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis.

Aanmelden

Bewoners van het gebied en andere belanghebbenden die bij de avond aanwezig willen zijn, worden verzocht zich uiterlijk vrijdag 11 januari 2008 aan te melden bij mevrouw S. de Groot, tel. (035) 692 88 81 of per e-mail: bpouderedorp@bussum.nl. Vermeld hierbij s.v.p. uw naam en adres.