Uitnodiging perspresentatie Aon's 'Political & Economic Risk Map 2008'

07/01/2008 10:32



AON Groep Nederland BV



Welke landen kennen een verhoogd risicostatus op het gebied van economische en politieke instabiliteit? Welke invloed hebben recente politieke en economische gebeurtenissen op het internationale bedrijfsleven? En voor welke interessante investeringslanden zijn de gevolgen van de kredietcrisis het grootst?

Net als voorgaande jaren, en vanwege de grote belangstelling, organiseert Aon ook dit jaar een persbijeenkomst rond de presentatie van de vijftiende Aon Political & Economic Risk Map. Aon's Political & Economic Risk Map is het jaarlijkse wereldwijde benchmark-overzicht van politieke en economische risico's voor het internationale bedrijfsleven. Specifieke risico's die in kaart worden gebracht, zijn onder andere overheidsinmenging, wet- en regelgeving, terrorisme, oorlog en valuta- en kredietrisico's. De 'Global Credit Crunch Risk Index', dit jaar nieuw in de Map, toont de mate van kwetsbaarheid aan van belangrijke investeringslanden ten aanzien van de kredietcrisis.

Wij nodigen u graag uit voor de presentatie en interpretatie van Aon's Risk Map tijdens een (Engelstalige) persbijeenkomst op

Woensdag 16 januari, vanaf 14.30 uur
Locatie: Aon Nederland, Paalbergweg 2-4, Amsterdam

Programma
14.30 uur Ontvangst
14.50 uur Welkomstwoord Aon directie
15.00 uur Presentatie Political & Economic Risk Map door Louise Green, Aon Crisis Management
15.30 uur Gelegenheid tot vragen
15.45 uur Koffie en gelegenheid tot 1-op-1 interviews

Inschrijving Persbijeenkomst
U kunt zich aanmelden door een reply te sturen naar aon@sterkwerk.nl of door contact op te nemen met onderstaande contactpersonen. Desgewenst kunt u daarbij aangeven of u prijs stelt op een persoonlijk interview met Louise Green.





http://www.aon.nl