Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Actieprogramma Heindijk

Informatiebijeenkomst op 16 januari

Woonbron en deelgemeente IJsselmonde presenteren op woensdag 16 januari het actieprogramma Heindijk. Deze informatiebijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in De Markt aan de Susannadijk 151.

Actieprogramma Heindijk
Het actieprogramma Heindijk bestaat uit verschillende maatregelen. Het doel van deze maatregelen is ervoor te zorgen dat het wonen en leven aan de Heindijk en omgeving prettiger en veiliger wordt. De maatregelen gaan onder meer over de kwaliteit van de woningen, inrichting van de buitenruimte, veiligheid, het bieden van kansen aan kinderen en jongeren om zich verder te ontwikkelen en het stimuleren van ontmoeting tussen buurtbewoners. Een voorbeeld van één van deze maatregelen is het Praktijkleercentrum IJsselmonde aan de Heindijk, dat in januari open zal gaan. Wij zijn benieuwd wat u van het actieprogramma vindt. Tijdens deze bijeenkomst horen we graag of we met dit programma op de goede weg zitten. Sluiten we aan op de wensen en behoeften uit de buurt? Of zijn er andere ideeën, die we zouden kunnen verwerken in het plan?

Nieuwjaarsborrel van bewonerscommissie
Woonbron en deelgemeente IJsselmonde organiseren deze avond in nauwe samenwerking met bewonerscommissie Heindijk. De bewonerscommissie houdt voorafgaand aan de presentatie van het actieprogramma Heindijk haar jaarlijkse ledenvergadering. De avond wordt afgesloten met een informatiemarkt en de traditionele nieuwjaarsborrel van de bewonerscommissie.