Gemeente Binnenmaas

Informatieavond zorginstellingen

Op woensdag 16 januari is er een informatieavond voor zorginstellingen over het te vestigen medisch centrum in de Wijk van je leven in Puttershoek.

Het bouwen aan de Wijk van Leven in Puttershoek is in volle gang. Volgend jaar zijn de zorggebouwen van Trivalent, Sabina van Egmont en Filadelfia, de kinderopvang en 69 woningen van fase 1 klaar (zie afbeelding).

Fase 1 van het project ligt ten westen van de Maerten Bollesteeg, de smalle lichtblauwe lijn naast het donkerblauwe deel op de tekening).

Na verkennende gesprekken met vertegenwoordigers van het Albert Schweitzerziekenhuis is het nu zeker dat in deze wijk ook een medisch centrum komt.

Op woensdag 16 januari is er een informatiebijeenkomst over dit onderwerp voor organisaties en zelfstandigen die werken in de zorg. Centraal staat dat de waarde van een polikliniek stijgt als er wordt samengewerkt met andere disciplines. De gemeente zal samen met het ziekenhuis en woonstichting De Maashoek uitleggen welke mogelijkheden zij zien op het gebied van samenwerking, maar uiteraard ook graag horen welke mogelijkheden anderen zien. Het is de bedoeling dat vooruitlopend op de definitieve vestigingen van de diverse disciplines er een tijdelijke voorziening komt in de wijk.

De informatiebijeenkomst van woensdag 16 januari wordt gehouden in het gemeentehuis in Maasdam en begint om 16.30 uur (tot 18.30 uur). Als u belangstelling heeft voor deze bijeenkomst, kunt u tot 14 april contact opnemen met mevrouw Angelic de Jong, via het e-mailadres Angelic.de.Jong@binnenmaas.nl.

Wijk van je leven

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl