Docdata NV

Pagina 1 van 1

docdata geeft strategie 'Visie 2010: "Gear to Growth"' vorm met nieuwe corporate identity

Vandaag maakt docdata haar nieuwe corporate identity bekend welke een verdere impuls zal geven aan de 'Visie 2010: "Gear to Growth"' strategie. Tevens is de organisatiestructuur gewijzigd van een landenorganisatie naar een divisiestructuur. Michiel Alting von Geusau, CEO van docdata: "Na twee transitiejaren, waarin DOCdata is veranderd van een lokaal productiebedrijf naar een Europees Internet Service bedrijf, is nu het moment gekomen om deze transitie kleur te geven middels een nieuwe corporate identity. Dit zal een nieuwe fase voor docdata inluiden waarbij de focus gericht zal zijn op een sterke groei van zowel omzet als resultaat."

"Met docdata hebben we de laatste jaren gebouwd aan een unieke propositie waarin alle docdata divisies separaat diensten aanbieden, maar sámen een uniek totaalconcept met een sterke nadruk op internet. We richten ons met dit aanbod op grote tot middelgrote A-merken die dankzij onze expertise via het internet succesvoller zaken kunnen doen. Wij verwerken inmiddels gemiddeld meer dan 50.000 transacties per dag. Vandaar onze nieuwe pay-off: e-success; docdata enables success for our clients."

Noot: Een Powerpoint-presentatie is beschikbaar via de vernieuwde website www.docdata.com. Deze presentatie is hedenochtend om 10.30 uur vertoond in een persbijeenkomst ter gelegenheid van de bekendmaking van de nieuwe corporate identity van docdata tijdens de webwinkel vakdagen te Utrecht.
----------------------------------
DOCDATA N.V. is sinds 1997 genoteerd aan de NYSE Euronext en bestaat uit twee verschillende organisaties, docdata en Industrial Automation Integrators. Het internet service bedrijf docdata (www.docdata.com) is een Europese marktleider met een sterke basis in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en bestaat uit vier divisies:
* docdata commerce

* docdata payments

* docdata fulfilment

* docdata media
Industrial Automation Integrators (www.iai.nl) is een hightech machinebouwer gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines voor het zeer nauwkeurig en met hoge snelheid bewerken van verschillende soorten producten en materialen. Klanten bevinden zich wereldwijd in de volgende sectoren:
* beveiligen en personaliseren van waardedocumenten
* bewerken van verpakkingsmaterialen

* bewerken van zonnecellen

* bewerken van andere materialen (o.a. film ondertiteling)

Waalwijk, Nederland, 16 januari 2008

Verdere informatie: DOCDATA N.V., M.F.P.M. Alting von Geusau, CEO, Tel. 0416 631 100 Te verspreiden op 16 januari 2008
U.S. Eastern Standard Time 04.30h. U.K. 09:30h. Continental Time 10.30h.