Gemeente Lansingerland


ENECO NetBeheer vervangt ca. 5000 gasaansluitingen in Lansingerland ENECO NetBeheer vervangt gasaansluitingen in Lansingerland

In 2008 vervangt ENECO NetBeheer in Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek ca. 5000 gasaansluitingen. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het vijfjarenplan met de naam Flexas om 75.000 gasaansluitingen in de regios Zuid-Holland en Utrecht preventief te vervangen.

Dit is nodig in verband met plaatselijke grondverzakkingen die risicos op schade aan de gasleidingen veroorzaken. De nieuw te plaatsen flexibele aansluitingen zijn beter tegen grondverzakkingen bestand.

Alle betrokken bewoners worden door ENECO NetBeheer hierover uitgebreid schriftelijk geïnformeerd. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door ENECO Energie Infra. Belangrijk daarbij is dat u als bewoner op het moment van de werkzaamheden thuis bent. Alle medewerkers dragen een geldige ENECO pas bij zich; vraag hier ook naar. De werkzaamheden variëren van het aanpassen van de aansluiting aan de voordeur tot aan het volledig vervangen van de aansluiting tot aan het hoofdnet. Per regio en per woning verschilt de aard van de werkzaamheden.

Meer informatie over de werkzaamheden en de planning in uw regio kunt u vinden op www.e-netbeheer.nl.