Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 8 januari 2008

Verzoek financiële bijdrage

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de Stichting Innovatief Ondernemend Bernheze (SIOB) een financiële bijdrage van EUR 5.000,- te verstrekken voor het opzetten van een communicatie- en relatiebeheersysteem.

Definitieve vaststelling subsidie

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een subsidie te verlenen van EUR 11.344,51 voor de restauratie van Zandkant 3 en EUR 11.344,51 voor de restauratie van Zandkant 3a in Heeswijk-Dinther.

Nieuwbouw

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten medewerking te verlenen aan splitsing van het perceel Torenstraat 32 in Heeswijk-Dinther, ten behoeve van de bouw van een tweekapper. Medewerking is mogelijk door een procedure als bedoeld in artikel 19 lid 2 van de Wet op de ruimtelijke ordening.

Deelname aan benchmark Publiekszaken

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om tweejaarlijks deel te nemen aan de benchmark Publiekszaken. Via deze benchmark informeert de gemeente bij haar klanten naar hun tevredenheid over de dienstverlening aan de balie, het digitale loket en naar de kwaliteit van de telefonische dienstverlening. Op basis van de uitkomsten van deze benchmark wordt gewerkt aan verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening.