Gemeente Vlaardingen


Vertraging met versturen parkeervergunning

16 januari 2008

Als gebruiker van een parkeervergunning moet u zorgen voor een geldige vergunning. Als service stuurt de gemeente vergunninghouders normaal voorafgaand aan het verlopen van de vergunning een acceptgirokaart voor een nieuwe parkeervergunning. Afgelopen periode heeft de overgang plaatsgevonden naar een nieuw parkeervergunningensysteem waarbij de richtlijnen en voorschriften in het systeem zijn opgenomen. Hierbij is een koppeling gemaakt met het Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens. In de toekomst zal er met Dienst Wegverkeer en de Kamer van Koophandel ook een koppeling worden gemaakt.

Helaas is het niet gelukt om houders van parkeervergunningen die in de maand januari 2008 verlopen, tijdig een acceptgiro toe te sturen. Het kan zijn dat de acceptgirokaart later bij u wordt bezorgd. Aangezien het probleem nu is opgelost, zullen de houders van parkeervergunningen met een vervaldatum in de maand januari 2008 voor 1 februari 2008 een acceptgirokaart krijgen toegezonden.

Tot 15 februari 2008 zullen de parkeercontroleurs op straat bij constatering van een verlopen parkeervergunning een waarschuwing uitdelen. Daarna wordt u geacht in de gelegenheid te zijn geweest een geldige parkeervergunning te hebben aangeschaft. Na 15 februari 2008 riskeert u een boete.

Als gemeente betreuren wij het dat onze dienstverlening niet optimaal heeft gefunctioneerd.

Niet alle parkeervergunningen lopen af in deze maand. Het kan zo zijn dat uw parkeervergunning op een andere maand is afgegeven en daarmee ook op een ander tijdstip verloopt. Hebt u twijfels over de geldigheidsduur van uw parkeervergunning, dan verzoeken wij u eerst uw huidige parkeervergunning te controleren op de juiste vervaldatum

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust! U kunt ons bereiken op maandag-, dinsdag- en donderdag morgen tussen 09:00 en 10:00 op het volgende telefoonnummer 010 248 4715.