Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Checkpoint Systems benoemt dhr. Bernard Gremillet tot Executive Vice President - Geographies

Nieuwegein, 16 januari 2008 - - Checkpoint Systems, Inc. (NYSE:CKP), innovatief en toonaangevend leverancier en tevens marktleider in systemen en producten voor artikelbeveiliging, productidentificatie (RFID) en verkooppromotie in de retail en haar supply chain, heeft Bernard Gremillet aangesteld als de nieuwe Executive Vice President Geographies. Mr. Gremillet wordt verantwoordelijk voor de sales organisatie in Europa, Latijns Amerika, Azië en Noord-Amerika.

Sinds maart 2006 was de heer Gremillet Checkpoint's President voor Europa. Daarvoor bekleedde hij, sinds zijn indiensttreding bij Checkpoint in maart 2004, de functie van Western Mediterranean Unit Manager (waaronder Benelux, Frankrijk & MEA / Griekenland, Spanje, Portugal, Italië en Groot-Brittannië). Voordat Bernard Gremillet bij Checkpoint in dienst trad, werkte hij twee jaar als onafhankelijk consultant met Checkpoint Systems als een van zijn belangrijkste klanten.

Tussen 1975 en 1997 werkte Bernard bij Schlumberger, waar hij begon als Field Engineer in Indonesië en vervolgens uiteenlopende management posities bekleedde in Myanmar, Japan, Taiwan, Brunei, Frankrijk, Gabon en Angola. In 1999 werd hij benoemd tot Vice President Refining/Petrochemicals, Marketing & Distribution en werd overgeplaatst naar Madrid als Repsol YPF Corporate Director voor Engineer & Technology en later als Corporate Director E-Business.

Over Checkpoint Systems, Inc.
Checkpoint Systems Inc. is wereldleider in productidentificatie en oplossingen voor dervingsreductie voor de retail en zijn supply chain. Alle oplossingen en diensten die Checkpoint zijn klanten levert zijn er op gericht om hun omzet en winst te verhogen. Checkpoint is beursgenoteerd op de NYSE, doet in alle delen van de wereld zaken en heeft wereldwijd meer dan 3.200 medewerkers. Het is gespecialiseerd in RF-technologie (radiofrequentie).Het productportfolio bestaat o.m. uit: systemen voor digitale RF/EAS (elektronische artikelbeveiliging) en RFID (Radio Frequente Identificatie), RF-bronbeveiliging en etikettering. Het aanbod wordt ondersteund door een wereldwijd netwerk van 26 servicebureaus. Website: www.checkpointeurope.com