Persbericht

Kensington introduceert Europees partnerprogramma voor distributeurs en resellers ~ introduceert eerste partnerprogramma om het kanaal te ondersteunen ~

16 Januari, 2008 - Kensington, toonaangevend aanbieder van mobiele computeraccessoires, introduceert 'Partner-it', haar eerste Europese distributie- en reseller-partnerprogramma. Dit web-based programma (http://www.kensingtonpartner-it.com) wordt in eerste instantie uitgerold in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, België en Duitsland. Het is ontwikkeld om Kensington-resellers te onderwijzen en te belonen en om nieuwe partners aan te trekken die met de Kensington willen samenwerken. Met de introductie van dit programma streeft Kensington ernaar om aan het einde van het jaar met 500 resellers meer te werken.

Het drieledige programma zal zich richten op:

- Distributeurs

- Premier Resellers (diegenen die al een substantiële hoeveelheid Kensington-producten verkopen en over een vaste Kensington account manager beschikken)
- Associate Resellers (resellers die geen of een kleinere hoeveelheid Kensington-producten verkopen en die ernaar kunnen streven Premier Resellers te worden door middel van deelname aan het Partner-It-programma)

Elk doelgroep ontvangt op maat gemaakte promoties, programma's en voordelen die speciaal op hen en hun klanten gericht zijn. Zo worden distributeurs aangemoedigd een reseller aan te bevelen om daarvoor een beloning te ontvangen. Resellers zullen worden aangemoedigd om 'te leren over en te verdienen aan' Kensington-producten. Voor Premier Resellers is een 'verkoop en verdien'-promotie beschikbaar.

Kensington is van origine bekend door haar toonaangevende assortiment kabelsloten voor de beveiliging van computerhardware. Momenteel heeft het bedrijf ook veel succes met haar uitgebreide accessoirelijn - van SlimBlade muizen(TM) tot LiquidFM(TM) Transmitters - ter ondersteuning van de mobiele computergebruiker. Met het programma wil Kensington partners informeren en aanmoedigen om zowel de verkoop van de security-lijn een boost te geven als het cross-sellen van de producten te bevorderen.

"Het Kensington Partner-it-programma is toegankelijk voor al onze IT-distributeurs en resellers. We kunnen hierdoor een sterkere band opbouwen met het kanaal en het bewustzijn over onze producten vergroten", zegt Robert de Vries, Sales & Marketing Manager bij Kensington Benelux. "Door de aantrekkelijke voordelen die we iedereen bieden die met ons in zee gaat, vertrouwen we erop dat het programma onze betrokkenheid met onze resellers zal vergroten. Daarnaast zal het hen helpen hun verkoop uit te breiden."

"We leggen ons erop toe om het Partner-it-programma verder te ontwikkelen. Dit doen we door meer resources en voordelen op te nemen die in 2008 en daarna onze partners in Europa zullen ondersteunen", besluit de Vries.

(391 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over het Partner-It-programma

Het Partner-It-portal voorziet in:

- Marketing- en sales tools (zoals kant en klare advertenties voor resellers)
- Links naar Kensington's product- en promotie-microsites
- Datasheets en productinformatie, 24 uur per dag beschikbaar
- Activiteitenkalender en de meest recente persberichten
- Landspecifieke pagina's met lokale informatie en aanbiedingen
- Succesverhalen van klanten

Iedereen die zich inschrijft voor het Partner-It-programma ontvangt regelmatig op maat gemaakte e-mails met updates over nieuwe voordelen, nieuwe producten en Kensington's aanbiedingen. De eerste fase van het programma bevat verkoopvoordelen voor één van de best verkopende sloten van Kensington, de Twin MicroSaver(TM). Dit is in aanvulling op de financiële beloningen voor het aanbrengen van andere resellers en het voltooien van de 'leer en verdien'-vragenlijsten.

Kijk voor meer informatie op http://www.kensingtonpartner-it.com (vanaf 16 januari 2008)

Over Kensington

Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, variërend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergonomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: http://www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Ilona de Bok of Renate van der Wal van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 E-mail: ilonadb/renatew@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington: Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: julie.vrij@kensington.com