Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland


---
Lochem- Vrouw gewond bij verkeersongeval

Een 34-jarige automobiliste uit Barchem is dinsdag 15 januari gewond geraakt bij een kop-staart aanrijding op de Zutphenseweg in Lochem. De vrouw liep een gebroken neus op en is per ambulance overgebracht naar het Spittaal in Zutphen.

De aanrijding gebeurde omstreeks 07.20 uur toen de vrouw over de Zutphenseweg in de richting van Zutphen reed. Voor haar reed een 28-jarige automobiliste uit Eibergen die op een gegeven moment stopte omdat zij linksaf wilde slaan richting een woning. De 34-jarige automobiliste kon niet op tijd remmen waardoor een aanrijding volgde.


---
Zutphen- Fietsster gewond na aanrijding met auto

Een 74-jarige fietsster uit Zutphen is dinsdag 15 januari gewond geraakt bij een aanrijding op de Laan naar Eme in Zutphen. De vrouw liep een hoofdwond op en is per ambulance overgebracht naar het Spittaal in Zutphen.

De aanrijding gebeurde omstreeks 12.55 uur op de rotonde Laan naar Eme/Harenbergerweg. De 74-jarige fietsster werd daar over het hoofd gezien door de 37-jarige automobiliste waardoor zij geschept werd.


---
Lochem- Diefstal in woning

Op dinsdagavond 15 januari is er ingebroken in een woning aan de Schweitzerweg in Lochem. Vanaf de eettafel is een laptop weggenomen.

De inbraak vond plaats tussen 19.00 uur en 22.00 uur en werd ontdekt door de bewoner toen deze thuiskwam. De daders zijn binnengekomen door een ruit van de voordeur in te slaan.