Persbericht

2organize stelt Patrick Thijsen aan als projectmanager

Rotterdam, 16 januari 2008 - 2organize, specialist op het gebied van multichannel campagne management en marketing intelligence, heeft Patrick Thijsen aangesteld als projectmanager. De afgelopen tien jaar was Thijsen als projectmanager werkzaam bij Accenture.

Voordat Thijsen in dienst trad bij 2organize was hij werkzaam voor Accenture. Daar werkte hij op projectbasis voor onder andere ING, Unilever, Wolter Kluwer, ABN AMRO, Ministerie van Defensie en NICTIZ. Bij NICTIZ hield hij zich bezig met het coördineren van het testtraject rondom het platform om decentrale patiëntgegevens centraal op te kunnen vragen en in te zien (Electronisch Patiënten Dossier). Verder hield Thijsen zich intern bezig met de ontwikkeling van Peoplesoft HR, SAP HR en Information management-vaardigheden van de organisatie.

Bij 2organize zal Thijsen zich voornamelijk toeleggen op het managen van diverse projecten bij één van de key accounts van 2organize in de telecombranche. Thijsen zal zich met name richten op het direct managen van complexere, langlopende projecten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het programmamanagement van projecten binnen dit account, die worden uitgevoerd door collega-projectmanagers.

"Wat mij aantrok in 2organize is dat het een organisatie is waar een goede teamspirit heerst en die voor een aantal zeer grote klanten werkt. 2organize biedt mij de mogelijkheid om op projectbasis te blijven werken en mijzelf daarnaast op marketinggebied verder te ontwikkelen. Ook de persoonlijke en enthousiaste benadering van de organisatie tijdens de eerste ontmoetingen heeft sterk bijgedragen aan mijn besluit om voor 2organize te gaan werken."

(247 woorden)