Politie Limburg-Noord

Politie assisteert bij tweevoudig verkeersongeval


Datum: 16-01-2008
Tijd bericht: 15:34
Plaats: Meijel

De politie heeft woensdagmorgen omstreeks 08:15 uur assistentie verleend bij twee ongevallen op de Venloseweg. Hierbij is een vrouw uit Nederweert gewond geraakt. Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat de vrouw wegens gladheid niet op tijd kon stoppen. Ze botste tegen een 44-jarige man uit Nederweert-Eind. Deze botste vervolgens tegen zijn 59-jarige voorganger uit Swartbroek. Toen de vrouw uit Nederweert uit haar auto stapte zakte ze in elkaar. Ze is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het tweede ongeval vond ter hoogte van de rotonde bij Meijel plaats. Hierbij is niemand gewond geraakt. Het ongeval is vermoedelijk ontstaan doordat een 53-jarige vrouw uit Blitterswijck, komende uit de richting Meijel, in een slip raakte en op de andere weghelft terecht kwam. Hier reed een 53-jarige vrachtwagenchauffeur uit Weert. Hij kon de vrouw niet meer ontwijken.

De provincie heeft een onderzoek ingesteld naar de gladheid van het wegdek. De weg is de gehele morgen en middag afgesloten.