Ingezonden persbericht


PERSBERICHT JEE-O LAZY® RVG35-2008

Woon & Design Trend

Nieuw "meubelstuk" voor buiten

JEE-O® Lazy, lounger in optima forma

WEURT - De naam zegt het al: Jee-O Lazy is gemaakt om te loungen en relaxen. Inspelend op de laatste woontrends brengt Jee-O® de Jee-O Lazy op de markt: de nieuwe hippe lounger annex zitkubus. Deze vondst van ontwerpster Yolande Musters is uitvoerig getest in internationale hotelomgeving. De lounger is een innovatief, strak model die in een handomdraai kan transformeren in een zitkubus voor twee personen, en omgekeerd. Middels het handvat aan de zijkant klap je de kubus simpelweg open waarna hij klaar is voor gebruik: stijlvol en sfeervol tegelijk, in optima forma. Aan het handvat is de lounger ook goed te dragen en dus heel handig mee te nemen. Vervaardigd uit één blok hoge kwaliteit polyester, lichtgewicht materiaal én weer- en waterbestendig. In verschillende hippe kleuren verkrijgbaar, namelijk zwart, wit, antraciet-grijs en lime-groen.

Een vondst voor buiten, maar ook voor binnen
Jee-O Lazy is gemaakt met het oog op het relaxte buitenleven, maar natuurlijk is de lounger ook binnen te gebruiken. Ook in huis of op kantoor kun je de Jee-O Lazy goed neerzetten of neerleggen. Verkeer je in actieve gemoedssferen en heb je zin in een goed gesprek, dan is de kubus uitermate geschikt om zittend te brainstormen. Maar ben je meer in voor een luier moment, dan is de lounger er!

In de tuin, op het grasveld of zelfs op het strand buit je het relaxte gevoel uiteraard wel het meest uit. Bovendien is de lounger zo gesneden dat het de contouren van je lichaam volgt, dus je kunt er goed in wegdromen. De twee zakjes die aan de zijkant van de lounger zijn gestikt zorgen er bovendien voor dat je bijvoorbeeld je eigen muziek via I-pod/ mp3 speler gemakkelijk kunt afluisteren. Maar zo kun je er bijvoorbeeld ook je mobiel in kwijt of je favoriete tijdschrift of boek.

Zakelijk inspirerend
Jee-O-Lazy leent zich uitstekend om je eigen (bedrijfs) naam, beeldmerk of logo te laten bedrukken of stikken. Wil je dus op een bijzondere manier je bedrijf onder de aandacht brengen, dan kun je hierover contact met Jee-O opnemen. Jee-O helpt je graag om zakelijk ook voor inspiratie te zorgen! Verkoopadviesprijs: E 229,-- incl. BTW.
Voor meer (verkoop)informatie: Kijk op website www.jee-o.eu