Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Tijdelijke verkeersmaatregelen in Kralingen-Crooswijk

De Dienst Gemeentewerken werkt op een aantal plaatsen aan de weg in deelgemeente Kralingen-Crooswijk. Het betreft de volgende locaties:


· Vanaf maandag 14 januari zal er 4 maanden lang aan de Avenue Concordia worden gewerkt. Het betreft de rijstraat en het trottoir vanaf de Oudedijk tot en met de Lusthofstraat. De werkzaamheden bestaan uit bestratingswerkzaamheden met daarbij wat groenwerkzaamheden.


· In de periode tot en met 27 januari 2008 zal alle openbare verlichting in de deelgemeente worden vervangen. Dit zal per armatuur ongeveer 5 minuten in beslag nemen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke telefoonnr. 0800-1545.


· Tot en met 29 februari 2008 worden de parkeerplaatsen op de grote parkeerplaats bij Metrostation Kralingse Zoom herbestraat. Door de werkzaamheden zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar, maar de bereikbaarheid van het metrostation blijft gegarandeerd.

Voor meer informatie over bovenstaande werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Oron van de afdeling Onderhoud Buitenruimte , telefoonnummer (010) 2171414, bereikbaar tussen 12.00 en 12.30 uur.


· Door het winterse weer van de afgelopen maanden, kan het herstel metselwerk en het schilderen van twee leuningen van de brug Kralingenclave niet worden afgerond. De werkzaamheden worden in maart/april hervat.