CDA

CDA-gedeputeerde Asje van Dijk hervat werkzaamheden gedeeltelijk

Het CDA is verheugd dat de Zuid-Hollandse CDA-gedeputeerde Asje van Dijk na een lange revalidatieperiode met ingang van heden zijn werkzaamheden bij de Provincie gedeeltelijk kan hervatten.

Jan Peter Balkenende sprak tijdens de landelijke nieuwjaarsreceptie zijn bewondering voor de vechtlust van Asje van Dijk uit.

Het herstel van de Zuid-Hollandse CDA-lijsttrekker bij de provinciale verkiezingen op 6 maart 2007 zet gelukkig door. Mede op advies van de artsen heeft Asje van Dijk het besluit kunnen nemen om weer aan de slag te gaan, voorlopig gedurende drie dagen per week.

Per direct pakt Van Dijk de portefeuille Economie, gebied West (inclusief Haaglanden) en het project Zuidplas weer op. Ook is hij de eerste waarnemer van Commissaris der Koningin Jan Franssen.

Portefuille Verkeer en Vervoer
Besloten is dat gedeputeerde Govert Veldhuijzen voorlopig de portefeuille Verkeer en Vervoer en het project As Leiden-Katwijk (inclusief Valkenburg, Rijnlandroute en Knoop Leiden West) blijft waarnemen.

Wanneer de conditie van Asje van Dijk dit toelaat, worden in de komende periode meer taken uit zijn portefeuille aan hem overgedragen. De waarneming van Govert Veldhuijzen eindigt uiterlijk op 1 mei 2008.
---