Vereniging FME-CWM

Nieuw handboek 'VM 120 Vonkerosie, theorie en praktijk'

FME reikt eerste exemplaren uit tijdens themadag Vonkerosie

Zoetermeer, 16 januari 2008 FME publiceert een nieuw handboek over vonkeroderen 'VM 120 Vonkerosie, theorie en praktijk'. Belangrijkste aanleiding voor deze voorlichtingspublicatie zijn de innovaties die de vonkerosietechniek de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Het boek is samengesteld door de FME-werkgroep Vonkerosie en biedt een overzicht van alle praktijkaspecten die een rol spelen bij optimaal gebruik van draad- en zinkvonken, vonkboren en andere EDM-varianten.

FME heeft de eerste exemplaren van het handboek uitgereikt tijdens de themadag Vonkerosie innoveert sterk bij het Mikrocentrum in Eindhoven op 15 januari jongstleden. Het boek richt zich op de gebruikers van vonkerosiemachines en geĂŻnteresseerden in vonkerosietechnieken en biedt ook een leidraad voor technische cursussen en opleidingen. Vanwege het specialistische karakter van de techniek krijgt vonken in het reguliere technische onderwijs relatief weinig aandacht.

Het handboek VM 120 Vonkerosie, theorie en praktijk bevat circa 120 bladzijden op A4-formaat en is uitsluitend verkrijgbaar via FME Zoetermeer. FME-leden betalen 60 Euro, niet-leden betalen 90 Euro. De genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief BTW. U kunt het handboek bestellen via e-mailadres publicaties@fme.nl onder vermelding van bestelcode VM120.

---