Gemeente Noordenveld

rampenoefening

Vrijwilligers gezocht voor rampenoefening

Gepubliceerd op: 16 januari 2008

Een grote ramp treft Assen op woensdag 23 januari. Mooi dat we dat nu al weten, maar het gaat gelukkig om een oefening. Het draaiboek van de ramp zelf wordt uiteraard niet van tevoren bekend gemaakt.

vrijwilligers rampenoefening Aan deze grootschalige oefening doen de gemeenten Noordenveld, Tynaarlo, Aa en Hunze en Assen mee en de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, het Rode Kruis, de GGZ en de brandweer. Namens de gemeente Noordenveld gaan medewerkers van de ISD Noordenkwartier zich bekwamen in het opvangen en verzorgen van slachtoffers. Maar dan moeten er wel slachtoffers zijn!

Wilt u eens ervaren wat het is om slachtoffer te zijn van een ramp, dan kunt u zich opgeven bij mevrouw S. Bos van de gemeente Noordenveld. Haar mailadres is s.bos@gemeentenoordenveld.nl. Telefonisch opgeven kan ook via het algemene telefoonnummer van het gemeentehuis (050) 50 27 222.

Er zijn in totaal 50 personen uit onze gemeente nodig voor de middagsessie in Assen die om 13.45 uur begint en tot ongeveer 15.30 uur duurt.

---