Ricoh


Uitbreiding van GelSprinter(TM) line-up

Ricoh Nederland verbreedt haar productportfolio met vijf nieuwe producten die gebruik maken van de GelSprinter(TM) technologie. De Aficio(TM)GX 2500 is ideaal voor kleine kantoren die op zoek zijn naar een betaalbare, zakelijke kleurenprinter. De Aficio(TM)GX 3000S/GX 3000SF en GX 3050SFN zijn volledig uitgeruste apparaten vooral geschikt voor kleine werkgroepen die multifunctionaliteit zoeken in desktop formaat, voor gebruikers die graag in A3 willen afdrukken is de Aficio(TM)GX 7000 de beste keuze. De vijf modellen zorgen voor een snelle kleuruitvoer, zijn eenvoudig in het gebruik en dankzij de LevelColor(TM) modus zijn kleurenafdrukken net zo betaalbaar als afdrukken in zwart-wit.

Door de verschuiving in de kantooromgeving van zwart-wit documenten naar kleur is het gebruik van kleurapparaten noodzaak geworden en kantoren gaan op zoek naar oplossingen om de kosten te beheren en verminderen. Dankzij de LevelColor(TM) modus, een van de voordelen van Ricoh's Geltechnologie, hoeft het gebruik van kleur niet duur te worden. Met deze functie wordt onderscheid gemaakt tussen tekst en afbeeldingen/grafieken. De tekst wordt op normale dikte afgedrukt, terwijl tot 50% minder gel wordt gebruikt voor afbeeldingen en grafieken in hetzelfde document. Doordat er gebruik gemaakt wordt van Liquid Gel(TM) in plaats van de traditionele toner of inkt, produceert de nieuwe reeks GelSprinters(TM) heldere, waterbestendige en zonlichtblokkerende uitvoer die meteen droog is zodra het het papier raakt. Om de Total Cost of Ownership nog verder te verlagen zijn de apparaten zo ontworpen dat de gelcartridges individueel te vervangen zijn, er kan gebruik gemaakt worden van zowel normaal als gerecycled papier en de apparaten hebben een laag stroomverbruik. Voor meer productspecificaties verwijzen wij u naar de website www.ricoh.nl.

De Aficio(TM)GX 3000S/GX 3000SF/GX 3050SFN, Aficio(TM)GX 7000 en Aficio(TM) GX2500 zijn de laatste toevoegingen aan Ricoh's reeks GelSprinter(TM) producten. Ricoh produceert momenteel één van de meest uitgebreide portfolio's van printers, kopieerapparaten, scanners, faxen, multifunctionals en software solutions.