Ingezonden persbericht


A Tribute to the Bee Gees

Beste meneer/mevrouw,

Eind januari gaan wij van start met een nieuwe theatershow; A Tribute to the Bee Gees!

Deze show tourt vanaf eind januari twee maanden lang door Nederland. A Tribute to the Bee Gees wordt een spetterende muziek- en dansshow, met in de hoofdrollen o.a. Casey Francisco, Brigitte Nijman en Rolf Koster. In de bijlagen vindt u wat meer informatie, ook kunt u kijken op onze website www.atributetothebeegees.nl

Volgende week woensdag, de 16e, vindt er een persdag plaats in Amsterdam. We beginnen om 14.00 uur met het welkomstwoord door Brigitte Nijman, gevolgd door een stukje repetitie. Hier mag uiteraard gefilmd en gefotografeerd worden. Daarna bestaat de mogelijkheid de castleden te interviewen. Wellicht heeft u interesse te komen, of kunt u deze informatie doorsturen naar één van uw journalisten.

De persdag vindt plaats in Studio Basazouk, Willem Fenengastraat 12 1096 BN Amsterdam.

Ik hoor graag of u interesse heeft. Ook voor meer informatie kunt u mij bellen.

Hartelijk dank!

Mijn nieuwe nummer is: 06-55883198

Met vriendelijke groeten,

Marieke de Jong
STAYTUNED Entertainment
Aalsmeerweg 108 A
1059 AP Amsterdam
The Netherlands

A Tribute to the BEE GEES

Van de makers van The Soul of Motown Theatertour

Met Casey Francisco, Brigitte Nijman, Spencer Croes, Lana Wolf, Geert Leurink en Rolf Koster.

De illustere BEE GEES staan met hun bijzondere geluid en vele hits symbool voor het begin van het discotijdperk. Als de broers Gibb een band oprichten, noemen ze die, heel toepasselijk, naar de (B)rothers (G)ibb. In 1975 veroveren ze de wereld met de hit Jive Talkin' en de soundtrack van Saturday Night Fever maakt de groep immens populair. Met het veelvuldige gebruik van de hoge falsetstem, klinken ze dan ook als geen ander. Naast hun eigen succes, hebben de broers ook de hand in vele hits van onder andere Barbra Streisand, Dionne Warwick en Diana Ross. Een fantastische cast brengt vol enthousiasme hits als Night Fever, Nights on Broadway, You should be dancing, Love so Right, More than a woman, Too much heaven, Jive Talkin' en natuurlijk Stayin' Alive. De prachtige kostuums en het schitterende discolicht laten u meevoeren naar die goede oude tijd. Kortom, een voorstelling waarbij u niet in uw stoel kunt blijven zitten.

www.atributetothebeegees.nl