Ingezonden persbericht


Rotterdam, 16 januari 2008

P e r s b e r i c h t

RNN7 stopt met erotisch programma 'Uurtje Ondeugend'

RNN7 heeft besloten de kijkcijferhit 'Uurtje Ondeugend' eind januari stop te zetten. Het door Kim Holland gepresenteerde erotische programma scoorde zeer goed bij de kijkers zo blijkt uit de cijfers van het SKO. De overgang naar een nieuwsformat is één van de belangrijkste redenen.

RNN7 gaat vanaf februari niet meer verder met de kijkcijferhit uurtje ondeugend. Een belangrijke reden is dat de zender zich in de nabije toekomst nog verder wil profileren als nieuwszender. De combinatie met uurtje ondeugend past daar verder niet in.

Tevens was de proefperiode van het programma verlopen. Over RNN7

RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse Regiozender. De commerciële zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen door 5 miljoen mensen Zuid-Holland, Zeeland, Flevoland en landelijk via Canal Digitaal en UPC Digitaal. RNN7 is een jonge familie- en nieuwszender die op korte termijn wil doorgroeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding en een landelijk inzetbare programmering. Voor meer informatie: www.rnn7.nl
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

E i n d e p e r s b e r i c h t

Ingezonden persbericht