Ingezonden persbericht



---



IPMMC Vastgoed ontwikkelt commerciële functies Omnisport

IPMMC Vastgoed is met Giesbers Groep een samenwerking aangegaan in het kader waarvan IPMMC Vastgoed de woningen en commerciële functies in de Voorwaarts in Apeldoorn verder ontwikkelt. Het gaat om circa 180 woningen, 12.000 m2 winkels en 6.500 m2 andere commerciële functies.

Op De Voorwaarts bouwt Giesbers op dit moment het Omnisportcentrum met daarin een overdekte wielerbaan en atletiekbaan. De aangrenzende topsporthal voor de volleyballers van Piet Zoomers Dynamo is in september van dit jaar al in gebruik genomen.

Voor de woningen en de commerciële functies is de Gemeente bezig een nieuw bestemmingsplan op te stellen, nadat vorig jaar de Raad van State goedkeuring onthield aan de eerder in procedure gebrachte plannen.

In het kader van de samenwerking blijft Giesbers bij het project betrokken als bouwer van de commerciële functies.

IPMMC Vastgoed realiseerde eerder in Apeldoorn de uitbreiding en renovatie van theater en congrescentrum Orpheus. IPMMC Vastgoed is vanaf 1 juli 2007 onderdeel van AM. Als ontwikkelaar realiseert IPMMC op dit moment o.a. het nieuwe hoofdkantoor van CBS in Heerlen, het stadion voor FC Zwolle met commerciële functies en het centrumplan Nieuw Zaailand in Leeuwarden.

Giesbers Groep is actief in bouw, vastgoed-, woning- en gebiedsontwikkeling. De groep bestaat op dit moment uit 12 bedrijven verspreid over het hele land en heeft een ambitieuze groeidoelstelling. Het omzetniveau is thans E 250 miljoen en zal de komende jaren groeien tot E 350 miljoen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: IPMMC Vastgoed, de heer L.J. Regterschot of de heer F.P. Trip, telefoonnummer 030-2817300.


---- --