Ingezonden persbericht


Persbericht

Doetinchem, 16 januari 2008

Boerderij.nl wint LOF Innovatieprijs
Zesde prijs op rij voor Reed Business

Boerderij.nl, het online platform voor de boer, heeft gisteren tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV) de LOF Innovatieprijs gewonnen. Het was voor Reed Business de zesde keer op rij dat het mediabedrijf een van de LOF-prijzen in de wacht sleept.
Juryrapport
De jury over Boerderij.nl: "Boerderij.nl is een prachtige aanvulling op een vertrouwd, traditioneel concept. Het blaast nieuw leven in het provinciale imago van de boer. Dat de site een succes is bewijzen de overweldigende bezoekersaantallen." Juryvoorzitter Flip Vuijsje roemde in het algemeen de kwaliteit van de inzendingen dit jaar. Drie nominaties
Reed Business was met drie titels genomineerd voor een van de twee LOF-prijzen. In de categorie LOF Innovatieprijs was ook HealthDirect.nl, het platform voor artsen en medisch specialisten, genomineerd.
In de categorie LOF-prijs voor Vakinformatie miste Reed Business-titel Praktijkblad Ondernemingsraad/ORnet.nl de titel nipt.
Zes keer op rij
Het was voor Reed Business de zesde keer op rij dat het mediabedrijf met een LOF (innovatie)prijs naar huis ging. In 2003 won Distrifood de LOF-prijs voor Vakinformatie, in 2004 en 2005 deden achtereenvolgens Bizz en Travelecademy hetzelfde, in 2006 won Technische Revue/TR-online de LOF-Innovatieprijs en Auto & Motor TECHNIEK pakte in 2007 de LOF-prijs voor Vakinformatie.
Boerderij
Het weekblad Boerderij bestaat bijna 95 jaar en is het grootste onafhankelijke weekblad voor de landbouw. Boerderij is op internet te vinden via www.boerderij.nl. Reed Business
Reed Business is onderdeel van een van 's werelds grootste mediaconcerns Reed Elsevier. Reed Business geeft merken uit als Elsevier, FEM Business, Misset Horeca, Boerderij, Zibb en Totaljobs, en neemt daarmee marktleiderposities in in vrijwel alle business-to-business sectoren. Bij Reed Business in Nederland werken 1.500 mensen.

Ingezonden persbericht