Gemeente Bergen


Persbericht

Datum 11 januari 2008
Plaats Bergen

Woensdag 16 januari
Officiële opening Centrum voor Jeugd en Gezin

Woensdag 16 januari is de officiële opening van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Bergen. Het centrum is gevestigd in brede school De Samensprong, Pieter de Hoogstraat 12 in Nieuw Bergen. Om 14.00 uur verricht wethouder Buiting de symbolische openingshandeling: samen met vertegenwoordigers die betrokken zijn bij het CJG legt hij een aantal stoeptegels op de speelplaats van de brede school. Via deze stoeptegels kan jong en oud de weg naar het centrum voortaan goed vinden! Iedereen is van harte welkom bij de officiële opening en kan geheel vrijblijvend een kijkje nemen in het centrum en kennismaken met de medewerkers.

Namens de betrokken instanties zijn medewerkers aanwezig van:
- het Groene Kruis (jeugdgezondheidszorg voor 0-4 jarigen),
- GGD Noord- en Midden Limburg (jeugdgezondheidszorg van 4-19 jarigen),
- Synthese (Algemeen Maatschappelijk Werk) en van
- Bureau Jeugdzorg regio Venray.
Ook de coördinator en medewerkster van het Centrum voor Jeugd en Gezin in Bergen, en afgevaardigden uit de doelgroep van het CJG (kinderen, ouderen, vrijwilligers en jongeren) zijn bij de openingshandeling betrokken.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is al open sinds 7 januari. Iedereen die vragen heeft over opgroeien en opvoeden kan hier terecht voor een gesprek of tips van een deskundige. Kijk voor meer informatie op www.centrumvoorjeugdengezinbergen.nl.