Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Nieuwe impuls mobiliteit International Security Agency Omni Lease levert 15 nieuwe Volkswagen Caddy's

Deze week ontving Geert Sijtzema van International Security Agency (ISA) uit handen van Hans de Greef (Omni Lease) de sleutels van vijftien nieuwe Volkswagen Caddy's. Autobedrijf Pheifer in Sneek heeft de nieuwe Caddy's geleverd. 'Daarmee hebben de mobiliteit van onze medewerkers en de flexibiliteit van onze organisatie een enorm impuls gekregen', vertelt Sijtzema: 'De keuze voor de Volkswagen Caddy en Omni Lease is gemaakt op basis van economische overwegingen, maar vooral ook onze positieve ervaringen met de leveranciers hebben daar een rol in gespeeld.'

Vertrouwen
International Security Agency is een dynamisch en snel groeiend beveiligingsbedrijf met vestigingen in Heeg en Amsterdam. Het bedrijf telt inmiddels meer dan driehonderd medewerkers. Geert Sijtzema: "Wij zijn in brede zin gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid. International Security Agency stelt alles in het werk om haar dienstverlening aan de hoogste eisen te laten voldoen. Het is onze visie, dat je alleen op basis van vertrouwen en kwaliteit een goede en langdurige samenwerking kunt opbouwen met opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons dan ook op die manier. ISA zal verdere groei realiseren, maar dat zal niet ten koste gaan van die unieke persoonlijke insteek. Nee, onze klanten waarderen dit ten zeerste en het geeft ons een belangrijke voorsprong op bedrijven die alleen maar op prijs concurreren."

Op maat
"Natuurlijk zijn wij erg tevreden, dat we de relatie met ISA hebben kunnen uitbreiden", stelt De Greef van Omni Lease uit Sneek vast: "Vanaf het begin is geïnvesteerd in wederzijds vertrouwen. Dat resulteert nu in deze bijzondere overeenkomst. Ja, we zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan het succes van ISA." Omni Lease beheert een wagenpark van ruim 350 auto's. "Onze kracht is dat we daadwerkelijk inspelen op de specifieke wensen van onze klanten. Waar anderen verzanden in standaard oplossingen en procedures kunnen wij wél afspraken op maat maken. En door die afspraken steeds na te komen, schep je vertrouwen."

Bijlage: foto (Auto's worden afgeleverd bij Autobedrijf Pheifer) (Fotografie: Thierry Kamminga / bij plaatsing svp bronvermelding)

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht