Ingezonden persbericht


Persbericht

Electronic motion voor flatscreens: Vogel's TriMotor(TM) toegevoegd aan de EMO(TM) reeks

Uitbreiding reeks benadrukt Vogel's leidinggevende positie in elektronische ophangsystemen

Eindhoven, 16 januari 2008 - Vogel's, Europees marktleider in iinnovatieve ophangsystemen voor flatscreens, kondigt vandaag de lancering van de TriMotor(TM) aan. Dit is de vijfdde aanvulling op de reeks van op afstand bedienbare steunen binnen een half jaar. Deze introductie benadrukt Vogel's positie, aangetoond tijdens recent onderzoek naar de vraag naar elektronische muurbevestigingen.

TriMotor(TM) - drie motoren voor beweging in meeerdere richtingen De TriMotor(TM) is, zoals de naam suggerreert, uitgerust met drie motoren en zorgt voor een op afstand bedienbare beweging naar voren, naar achteren, 15 graden gekanteld en 20 graden gedraaid naar links en rechts. Op de meegeleverde afstandsbediening zit een 'Auto Home' functie en de TriMotor is uitgerust met een programmeerbaar Screen Protection System (SPS(TM)) dat beschadigingen aaan het scherm of de muur voorkomt.

De TriMotor(TM) voegt zich bij de Glider(TM). Deze baanbrekende, op afstand bediienbare wandbevestiging van Vogel's werd begin september geïntroduceerd. De TriMotor(TM) en Glider(TM) zijn beideide op afstand bedienbare LCD/Plasma muurbevestigingen ontworpen voor universeel gebruik (VESA-compatibel). Beide systemen zijn volledig complementair en zijn op hetzelfde niveau geprijsd:

â-< De TriMotor(TM) is geschiktt voor middelgrote tot grote schermen (37" - 52"), terwijl de Glider(TM) zich richt op de markt voor grote en extra grote schermen (42'- 60'). â-< De TriMotor(TM) is onntworpen voor consumenten die prijs stellen op een groot aantal bewegingsrichtingen (draaien, kantelen en bewegen naar voren). De Glider(TM) is optimaal voor een beweging in één richting met een maximale hoek.

Vogel's introduceerde dit jaar een serie van op afstand bedienbare flatscreen bevestigingssystemen en -staanders, genaamd EMO(TM) (Electronic Motion). De snelle uitbreiding van de EMO(TM) reeks benadrukt Vogel's toewijding om met een hoog kwaliteitsniveau aan de verschillende wensen van consumenten tegemoet te komen in een snel veranderende markt.

Gerdi Vogels, General Manager, legt uit: 'Als vooraanstaande partner in muurbevestigingssystemen, ligt de focus voor 2008 op het tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar elektronische op afstand bedienbare steunen. Vogel's demonstreert met de introductie van het vijfde op afstand bedienbare product zijn toewijding aan deze elektronische revolutie, die voor iedereen gebruiksvriendelijk is.' Meer innovaties zullen in 2008 gepresenteerd worden.

De producten van Vogel's worden verkocht via een internationaal dealernetwerk. Ga naar www.vogels.com voor een winkel in uw omgeving.

Registreer u bij Vogel's Press Portal. Ga daarvoor naar press.vogels.com en klik op I want to register. Na registratie hebt u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot afbeeldingen, productspecificaties en andere nuttige informatie.

Neem voor meer informatie contact op met:
Vogel's
Albert Zeeman
+31 (0) 40 26 47 400
press@vogels.com
Pride PR
Robbert Minderhoud
Jessica van Rijswick
+31 (0) 71 568 00 28
robbert@pridepr.nl jessica@pridepr.nl Havoned
Wendy Kerkvliet
+31 (0) 341 35 90 50
w.kerkvliet@havoned.nl

Over Vogel's
Vogel's is de expert en Europees marktleider in bevestigingssystemen en meubelen voor audio- en videoapparatuur. Continue innovatie en hoogwaardig design zijn al bijna 35 jaar de belangrijkste drijfveren voor deze Nederlandse onderneming. Vogel's ontwikkelde in 1973 de eerste luidsprekersteun ter wereld. Sinds die tijd heeft het bedrijf een niet aflatende stroom geavanceerde oplossingen ontwikkeld, die het leven aangenamer en plezieriger maken. Dit heeft geresulteerd in de toekenning van een aantal prestigieuze internationale prijzen. Vogel's ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt tegenwoordig plaatsings- en bevestigingsoplossingen voor LCD- en plasmaschermen, projectoren, audio- en videoapparatuur en luidsprekers. Een greep uit de nieuwste innovaties: de op afstand bedienbare staander- en wandoplossing EMO(TM), het flexibelee meubelsysteem Compose(TM) en de universele kabelkolom Hide-A-Wire(TM). Vogel⤤(TM)s staat voor inventiviteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bezoek www.vogels.com voor meer informatie.