Gemeente Oldebroek


Gemeente Oldebroek start met de uitgifte van 9 bouwkavels in 't Loo

Te koop 8 kavels voor twee-onder-één-kap woningen en 1 kavel voor een vrijstaande woning 't Loo Beltgravenweg

De gemeente Oldebroek start met de uitgifte van 9 bouwkavels in 't Loo. De inschrijftermijn start op 16 januari 2008 en eindigt op 6 februari 2008. Het college van burgemeester en wethouders stelt vervolgens een lijst van gegadigden vast, waarna er gestart kan worden met de verkoopgesprekken. Als u het inschrijfformulier na 6 februari 2008 inlevert wordt u onderaan de lijst toegevoegd.

Voor de vrijstaande bouwkavel gelden op grond van de huisvestingsverordening de volgende toewijzings- en voorrangscriteria: Belangstellenden zijn ingeschreven op de kavelwachtlijst van de kern 't Loo of hebben economische en/of maatschappelijke binding met de kern 't Loo. a. Ingeschrevenen op de kavelwachtlijst worden als eerste gegadigde aangemerkt. De rangschikking op de wachtlijst is hierbij bepalend. b. Overige belangstellenden worden als tweede gegadigde aangemerkt; degene met de langste woonduur wordt als eerste kandidaat aangemerkt. Voor de dubbele bouwkavels gelden op grond van de huisvestingsverordening de volgende toewijzingscriteria: Belangstellenden zijn ingeschreven op de kavelwachtlijst van de kern 't Loo of hebben economische en/of maatschappelijke binding met de kern 't Loo. a. Ingeschrevenen op de kavelwachtlijst voor een dubbele woning worden als eerste gegadigde aangemerkt. De rangschikking op de wachtlijst is hierbij bepalend. b. In het kader van maatschappelijk belang is één kavel gereserveerd. c. Ingeschrevenen op de kavelwachtlijst voor een vrijstaande woning worden als derde gegadigde aangemerkt. De rangschikking op de wachtlijst is hierbij bepalend. d. Overige belangstellenden worden als vierde gegadigde aangemerkt; degene met de langste woonduur wordt als eerste kandidaat aangemerkt.

Woonduur is de tijd gerekend vanaf de datum waarop de belangstellende in het bevolkingsregister van de betreffende gemeente als bewoner is geregistreerd in de huidige legale woning. Voor starters (woningzoekenden die niet beschikken of ooit hebben beschikt over zelfstandige woonruimte) geldt als woonduur de jaren vanaf 18 jaar, waarop zij als bewoner zijn geregistreerd in de legale woning.

Dit alles overeenkomstig de "Regeling aanbodsysteem woningbouwkavels en nieuwbouwkoopwoningen Gemeente Oldebroek".

U kunt zich inschrijven bij deltaWonen te Wezep, Rondweg 88, 8091 XK te Wezep, (038) 851 02 00, verkoop@deltawonen.nl. Meer informatie en het inschrijfformulier kunt u opvragen bij de heer A.C. Muizer (038) 851 02 00.