Werk vinden was nog nooit zo simpel


AMSTERDAM, 20080116 -- Het is zo langzamerhand zo'n wirwar van vacaturesites geworden dat het vinden van interessante vacatures een hele opgave is geworden. Het idee achter de website Onjobs.nl is om het vinden van vacatures weer eenvoudig te maken door de wensen van de werkzoekende centraal te stellen.

OnJobs.nl is een nieuwe dienst van de firma Code X. De oprichter Rintcius Blok vertelt: "Toen ik enige tijd geleden zelf naar werk zocht, viel het me op hoeveel vacaturesites er zijn die allemaal hun eigen vacatures aanbieden. En terwijl ik op al die sites zocht naar geschikte vacatures dacht ik: dat moet toch gemakkelijker kunnen. Toen is het idee voor een zoekmachine voor vacatures ontstaan en zo is OnJobs.nl geboren".

Veel websites zijn te complex, wat het vinden van informatie onnodig ingewikkeld maakt. Bij Onjobs.nl is het eenvoudig. Het is een kwestie van een zoekterm invullen, bijvoorbeeld `Consultant, Amsterdam' en je krijgt een overzicht van alle gevonden banen. OnJobs.nl maakt bovendien gebruik van bewezen zoektechnologie, wat snel en betrouwbaar resultaten oplevert.

Deze site bewijst dat minder ook meer kan zijn: www.onjobs.nl





Code X