Denk aan Jou


Gio's Nieuwe single

ALMERE, 20080116 -- "Dit jaar wordt mijn jaar" zijn de veelbelovende woorden van Gio. Gio is met name bekend van nummers met Ali-B( Dit Gaat Fout, Groupie Love)en The Partysquad (I'm Sorry en Dat Is Die Shit

Gio geeft te kennen nu hij alles in eigen beheer heeft hij veel beter tot uiting komt. "Er is niemand die nu tegen mij zegt dit moet je uitbrengen. Ik blijf mijn homies supporten en sta altijd open voor een samenwerking met andere artiesten maar first things first, en dat is werken aan mijn Nederlandstalige album zoals ik het graag voor ogen zie" aldus Gio.

Zelf verwacht hij medio september te komen met zijn 2e album. "Zonder Jou" is slechts een teaser, geeft hij zelf aan. De nieuwe single "Ik Denk Aan Jou" is een nummer dat een totaal andere Gio laat zien. Een eerlijke ballade, die een heel breed publiek aanspreekt. Ondanks dat de release datum voor zijn single pas medio januari staat gepland, wordt het nummer al volop gedraaid op diverse radiostations. "Ik ben de eerste week van januari Grandslam geweest op SlamFM en de Dikste bij funX", wist Gio met trots te vertellen. De videoclip zal ook rond zijn release van zijn single te zien zijn. Overigens is "Ik Denk Aan Jou" al te downloaden bij de diverse download sites.

www.giomusiq.nl





Talented Unlimited