I-Passion stelt Management Team aan


OSS, 20080116 -- Oss, 16 januari 2008, I-Passion, een jong en dynamisch SAP consultancy bedrijf , heeft met de benoeming van Bert Bulder, als Managing Director, haar management team compleet.

I-Passion heeft zich sinds haar oprichting in 2005 ontwikkeld als een volwaardig SAP consultancy bedrijf, met inmiddels meer dan 50 consultants.
Om het bedrijf in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen is een voltallig Management team aangesteld.

Bert Bulder zal als Managing Director verantwoordelijk zijn voor het dagelijks management. Bert was hiervoor werkzaam als Program Manager voor Atos Origin en heeft jarenlange ervaring in de SAP consultancy.

Al eerder was John Smits, voordien werkzaam als Manager Global Application Support bij NXP, aangesteld als HR Manager,
Als Operation Manager is Wilco Janssen benoemd. Wilco is sinds eind 2006 werkzaam binnen I-Passion en heeft ervaring als SAP consultant.
Paul Smeets, voormalig controller bij Bol.com, neemt de taak van financieel manager op zich. Jeannine van Hoften zal verantwoordelijk zijn voor Marketing en Sales binnen I-Passion. Zij was tot mei 2007 werkzaam als account manager bij Holland House bv.

Carl Wolff, mede-oprichter van I-Passion, die tot begin 2008 de dagelijkse leiding had , zal zich gaan richten op de internationale expansie van het bedrijf. I-Passion heeft naast de locaties Oss en Breda vorig jaar vestigingen geopend in San Fransisco(Verenigde Staten) en Shanghai(China).





I-Passion bv