Debuutalbum jerry given `speak up' behaalt platina status


VINKEVEEN, 20080116 -- De zeer getalenteerde zanger Jerry Given heeft zich de afgelopen tijd flink in de schijnwerper weten te zetten; waaronder zijn samenwerking met diverse grote internationale producers, zijn super dikke deal met Videoland voor het 25 jarige jubileum van het mega concern en nu zijn nieuwe album `Speak Up' die in zeer korte tijd al platina wist te behalen.

Speak Up
Voor het album `Speak Up" werkte Jerry samen met o.a. songwriter Brian McFadden (Atomic Kitten, Westlife en Faithless), Bill Padley, Shane Filan (Westlife) en Kristian Lundin (Celine Dion, de Backstreet Boys en N'Sync.) in de bekende `Studio Zeezicht' van de Nederlandse topproducer Rob van Donselaar.

De muziek van Jerry Given kenmerkt zich door goed in het gehoor liggende popsongs, van ballad-achtig tot pop-rock; maar altijd zeer melodieus, voorzien van aangrijpende teksten en een stevige, strakke backing door de begeleidingsband.

Singles
Als voorloper op het album werden de singles `Can't believe she's gone' en ` Breathing under water' (beide met videoclip) uitgebracht.
Beide waren een groot succes en veelvuldig op diverse radio zenders te horen en clip kanalen te zien.

Platina
Videoland heeft dit toptalent Jerry Given omarmd en heeft 60.000 exemplaren afgenomen van het album `Speak Up' voor de tal van feestelijkheden rond het 25-jarig bestaan van Videoland. Dit houdt in dat het album al in zeer korte tijd de status van platina heeft behaald. In de aanloop naar het jubileumjaar is het album met veel promotionele activiteiten gelanceerd. De CD en de muziek van Jerry Given zullen in 2008 dan ook een prominente rol blijven vervullen bij Videoland.

Agenda
17-01-08 Best
25-01-08 Zürich ( Zwitserland )
26-01-08 Sankt Gallen am See ( Zwitserland )
27-01-08 Amsterdam
20-02-08 Athene (Griekenland)
21-02-08 Athene (Griekenland)
22-02-08 Athene (Griekenland)
28-03-08 Salzburg (Oostenrijk)
29-03-08 Salzburg (Oostenrijk)
31-05-08 St. Oedenrode


Meer info over Jerry Given en zijn muziek: www.jerrygiven.com / jerrygiven.hyves.nl/





Famous Agency