Mediaxplosion en WINC lanceren eerste Webshop Service Provider


UTRECHT, 20080116 -- Mediaxplosion B.V. en WINC Internet & Communications B.V. maken tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht bekend dat zij een samenwerkingsverband zijn aangegaan waarmee zij webwinkeliers de mogelijkheid bieden mee te liften op een succesvol webwinkel platform. Hiermee lanceren zij de eerste Webshop Service Provider van Nederland met een compleet modulair pakket aan Webshop Services.

Mediaxplosion is expert op het gebied van webdesign en -ontwikkeling en WINC heeft, als drijfveer achter diverse succesvolle webshops, jarenlange ervaring op het gebied van online retail. Mediaxplosion heeft in samenwerking met WINC een geavanceerd Content Management Systeem (CMS) en een volledig geautomatiseerd backoffice & CRM systeem ontwikkeld. Deze systemen kunnen relatief makkelijk in iedere webshop geïntegreerd worden. Op deze manier kan met een minimum aan resources een groot aantal orders verwerkt worden. Maar met het online verwerken van orders ben je er nog niet. Als professionele webshop kun je niet zonder klantenservice, voorraadbeheer en logistieke verwerking. Dit is waar Mediaxplosion en WINC verdergaan dan andere partijen. Zij bieden webwinkeliers de mogelijkheid om ook operationele activiteiten uit te besteden.

Met de bundeling van hun krachten kunnen Mediaxplosion en WINC dit unieke concept in de markt zetten. "Er zijn veel webshops die zouden kunnen groeien maar een tekort aan tijd, faciliteiten, personeel of investeringsmogelijkheden hebben. Hierdoor lopen zij opportuniteiten mis", aldus Judith van Dijk, directeur van Mediaxplosion. "Met WINC enerzijds en Mediaxplosion anderzijds beschikken wij over de kennis én de faciliteiten om webwinkeliers zowel op technisch en commercieel gebied als op operationeel niveau te ondersteunen en te adviseren. En omdat er al een aantal webshops meeliften op ons platform zijn er interessante kostenvoordelen te behalen", aldus Michel Meijerink, directeur van WINC.

Mediaxplosion en WINC gaan hun Webshop Services aanbieden onder de naam ShopzOnline in de vorm van 6 modules die een webwinkelier naargelang zijn behoefte kan inzetten: Hosting, Website & CMS, Backoffice & CRM, Klantenservice, Opslag & Distributie en eMarketing. Wilt u meer informatie over de Webshop Services van ShopzOnline dan kunt u contact opnemen met Mediaxplosion. Contactgegevens vindt u op www.mediaxplosion.nl.

Over Mediaxplosion - webdesign that brings you business!
Mediaxplosion ontwikkelt aantrekkelijke en lucratieve websites, webshops en CMS systemen en heeft sinds haar oprichting in 2003 een herkenbaar en betrouwbaar merk binnen de webdesignmarkt opgebouwd. Mediaxplosion is onderscheidend als webdesignbureau omdat zij ook adviseert bij het invullen en promoten van online businessstrategieën en als geen ander weet wat het betekent om vanuit een commercieel gedachtegoed te werken. Een team enthousiaste, vakbekwame webdesigners, webdevelopers en (online) marketing professionals staat garant voor een succesvolle invulling én uitvoering van uiteenlopende opdrachten.

Over WINC
WINC Internet & Communications B.V. is opgericht in 2000 en heeft sindsdien een sterke positie verworven als online retailer met verschillende gespecialiseerde webshops. Met Mobileplaza.nl is WINC één van de succesvolste aanbieders van GSM accessoires, Soundxplosion.nl is in Nederland de nummer één op het gebied van DJ gear en met de overname van GPSplaza.nl is WINC nu ook een gevestigd speler in de GPS- en navigatiemarkt. In 2007 heeft WINC Koopjessite.nl geherlanceerd in de vorm van een "one day offer shop". Met innovatieve webshops, kwaliteitsproducten, goede service en snelle leveringen streeft WINC naar het bieden van een uitstekende online winkelervaring.