Gemeente Loenen aan de Vecht


PAUW BEDRIJVEN BIEDT EERSTE HULP AAN RANDSTAD GROEP NEDERLAND

Vandaag, 16 januari, is het contract getekend tussen PAUW Bedrijven en Randstad Groep Nederland voor het onderhoud van de EHBO dozen en BHV koffers van alle Randstad, Tempo-Team en Capac vestigingen en hun hoofdkantoren in Nederland.

De onderhoudsservice bestaat uit het ophalen, schoonmaken en opnieuw vullen van de EHBO-dozen. Ieder bedrijf moet tenslotte altijd over een goed gevulde EHBO-doos beschikken. In het project de beste EHBO-doos werken momenteel 11 SW-bedrijven in Nederland samen om deze service te verzorgen. Op deze manier kunnen ook landelijke klanten, zoals Randstad Groep Nederland bediend worden. In Utrecht en omgeving verzorgt PAUW Bedrijven, de Sociale Werkvoorziening (SW) van West-Utrecht, deze service. Het contract met Randstad Groep Nederland toont wederom aan dat de SW-sector op diverse gebieden een gewaardeerd leverancier kan zijn.

Interessant werk voor medewerkers van PAUW Bedrijven

Het onderhoud van EHBO-dozen is uitermate interessant voor die medewerkers van PAUW Bedrijven die vanwege een beperking vooralsnog op grote afstand van de reguliere arbeidsmarkt staan. Zij zijn aangewezen op aangepast werk en omstandigheden. Dit kunnen wij bieden door onder meer deze activiteit. Er zitten diverse aspecten aan de onderhoudsservice: enerzijds het ophalen en weer terugbrengen van de EHBO-dozen. Anderzijds het vervangen van producten waarvan de houdbaarheid verstreken is, het aanvullen van materiaal en het schoonmaken van de dozen. Door de veelzijdigheid kunnen medewerkers met verschillende capaciteiten ingezet worden.

De beste EHBO-doos

De beste EHBO-doos is een project wat op initiatief van enkele SW-bedrijven in Nederland is opgericht. Vaak is het onderhoud van de EHBO-doos een zorgenkind. Er zijn onderdelen van deze doos die een beperkte houdbaarheid hebben, na opening snel in kwaliteit achteruitgaan of onderdelen die simpelweg verdwijnen zoals scharen en pleisters. Heb je een servicecontract met De beste EHBO doos dan neemt het SW-bedrijf die zorg van een bedrijf over. De doos wordt volgens afspraak opgehaald, gecontroleerd, schoongemaakt en aangevuld en het bedrijf zorgt in de tussentijd voor een goede ruildoos. Door de optimale spreiding van de bij dit project aangesloten SW-bedrijven heeft de beste EHBO-doos een landelijke dekking.

PAUW Bedrijven
PAUW Bedrijven is het SW-bedrijf van 9 gemeenten in West-Utrecht. De onderneming biedt werk aan zo'n 550 mensen met een lichamelijke of geestelijke arbeidsbeperking. PAUW Bedrijven heeft twee bedrijfsvestigingen, in Breukelen en IJsselstein. PAUW Bedrijven opereert op de markt als commerciële onderneming, zowel in de levering van producten en diensten als in detachering van medewerkers bij opdrachtgevers. Producten en diensten liggen op uiteenlopende terreinen als schoonmaak, groenonderhoud, verpakken, metaalbewerking en elektromontage.
Daarnaast speelt PAUW Bedrijven ook een voorname rol in de begeleiding van mensen met een achterstand op de markt, bijvoorbeeld in het kader van reïntegratieregelingen.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa, Noord-Amerika en Azië. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland, Polen en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht, Capac Inhouse Services, Tempo-Team, EmmayHR, Team4U, Talent Shanghai, Martin Ward Anderson en Otter-Westelaken. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS, Bloomberg: RAND NA) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: www.randstad.com/.

Heeft uw bedrijf ook interesse in deze service, neemt u dan contact met ons op via onze site www.debesteehbodoos.nl