Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 15 November 2007

LAATSTE 3 UNIEKE OPTREDENS C-MON & KYPSKI IN JANUARI

C-Mon & Kypski zetten speciale actie in op MySpace

In januari 2008 zal C-Mon & Kypski nog drie speciale shows neerzetten onder de naam 'Circus C-Mon & Kypski'. Speciaal voor deze gelegenheid zullen alle gastartiesten die op het album Where The Wild Things Are meedoen acte de présence geven en worden opnames gemaakt voor een later te verschijnen DVD. Ook wordt een unieke actie ingezet op MySpace.

3x Circus C-Mon & Kypski

In januari zal C-Mon & Kypski met drie speciale optredens in achtereenvolgens de Tivoli (17 januari), de Melkweg (19 januari) en de Effenaar (20 januari) luid van zich laten horen. Speciaal voor deze gelegenheid zullen alle gastartiesten die op het album Where The Wild Things Are meedoen met de band op het podium staan geven. "We willen nog 1 keer alles uit de kast trekken, en met het volledige C-Mon & Kypski Circus drie van de vetste podia van Nederland omver blazen! Met Amsterdam Klezmer Band, Benjamin Herman, Pete Philly, Jiggy Djé & SpaceKees en Voicst hebben we een euforische zomer meegemaakt. Zo willen we de Where The Wild Things Are tour ook afsluiten alvorens aan nieuw materiaal te gaan werken!" aldus C-Mon.

MySpace Nederland

De band lanceert de concerten door de fans via een unieke wedstrijd te vragen om hun MySpace profiel om te zetten in de Circus-show poster. Deze unieke prijsvraag beloont de drie fans die de meeste MySpace-vrienden hebben weten te overtuigen met kaartjes voor alle drie de shows en om natuurlijk de geschiedenisboeken in te gaan als de grootste C-Mon & Kypski fans. De Circus C-Mon & Kypski poster is te downloaden in de media-sectie van de C-Mon & Kypski website.

C-Mon hierover: "MySpace draagt veel bij aan de internationale ambitie die C&K heeft; we komen via MySpace makkelijk in contact met buitenlandse artiesten, podia en muziekindustrie mensen. Zo werken we nu aan een remix-uitwisseling via MySpace met Bassnectar, een Amerikaanse breakbeat held"

DVD

De drie speciale shows zullen worden gefilmd voor een in 2008 te verschijnen DVD van C-Mon & Kypski. Release datum van deze DVD is nog niet bekend.

CIRCUS C-MON & KYPSKI

17 januari - Tivoli Oudegracht, Utrecht

19 januari - de Melkweg, Amsterdam

20 januari - Effenaar, Eindhoven

Aanvang shows: 21:00u

Tickets ¤15,-

VVK: www.ticketmaster.nl

http://www.c-monandkypski.com

http://myspace.com/cmonandkypski

http://c-monandkypski1.hyves.nl


*