Ingezonden persbericht


17 JANUARI: OPLEVERINGSBEZOEK MUNNEKEHOLM GRONINGEN

NEEM EEN KIJKJE BOVEN HET POSTKANTOOR

GRONINGEN - Een lekkende douche, een keuken die je met zijn veertienen deelt en oude fietsen voor de deur... dat is een beetje het standaardbeeld van een studentenhuis. Maar dat klopt niet, of in ieder geval niet voor de studenten die 1 februari hun intrek nemen aan de Munnekeholm 1 in Groningen. Wooncorporatie In verbouwde daar de verdiepingen boven het hoofdpostkantoor tot bijzonder luxe studentenwoningen. Nieuwsgierig? Voordat de appartementen officieel worden opgeleverd kunt u zelf een kijkje nemen onder begeleiding van de architect en opdrachtgever.

Datum: donderdag 17 januari
Locatie: hoofdpostkantoor, Munnekeholm 1
Tijd: 19:30 uur of 20:30 uur
Opgave: verplicht (kan alleen telefonisch, via nummer 050 312 33 95) Toegang: gratis
Organisatie: Wooncorporatie In i.s.m. Platform GRAS en Oving Architekten

Het pand aan de Munnekeholm boven het huidige hoofdpostkantoor, was voorheen in gebruik door de posterijen en later door KPN. Het oorspronkelijke ontwerp is van C.H. Peters. Wooncorporatie In kocht het en verbouwde het tot een bijzonder appartementencomplex voor studenten en voor mensen van het Noord Nederlands Toneel, van Galili Dance en van StationNoord (jonge theatermakers). Oving Architekten maakte het nieuwe ontwerp: de 62 appartementen variëren allemaal in grootte en in indeling en hebben buitengewoon hoge plafonds en ieder een eigen keuken en badkamer. Een aantal authentieke elementen van het pand zijn bewaard gebleven en maken zowel de appartementen als de gangen heel bijzonder.

U bent van harte welkom om op donderdag 17 januari 2008 zelf een kijkje te komen nemen. Laat u rondleiden door de architect, bouwopzichter of opdrachtgever en aanschouw met eigen ogen waarom sommige studenten het komende jaar liever thuis gaan leren dan in de bibliotheek! U kunt zich telefonisch aanmelden van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 - 16:00 uur via telefoonnummer 050 - 312 33 95. De rondleidingen starten om 19.30 uur en om 20:30 uur. In verband met de beperkte ruimte geldt: vol is vol!!

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:

Ingezonden persbericht