Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


07-01-2008
Bijeenkomst Midden Amerika

Op donderdag 17 januari 2008 vindt er in Ridderkerk een Midden Amerika bijeenkomst plaats voor Nederlandse importeurs, exporteurs en investeerders op het gebied van groenten en fruit.

Frugi Venta heeft deze bijeenkomst geregeld op verzoek van het Ministerie van LNV en het Nedelands-Costaricaanse adviesbureau Ideavelop S.A.

Tijdens deze gratis toegankelijke bijeenkomst zullen de resultaten van een studie worden gepresenteerd inzake de kansen die er in Midden Amerika liggen. Tevens wordt uitgebreide informatie verstrekt over de in de eerste week van april te organiseren business meetings in Guatemala en Costa Rica.

Midden Amerika is sterk in opkomst. De geografische ligging van de regio is het meest in het oog springend. Noord Amerika (Miami) ligt op 2 - 3 dagen varen en Europa (Rotterdam) op minder dan twee weken. Het klimaat is voor vele gewassen bijzonder geschikt en ook het politieke en economische klimaat is niet meer te vergelijken met dat van de jaren '80 en '90. En dat alles leidt tot (hernieuwde) interesse voor deze regio.

Nadere informatie
Meer informatie vindt u in de uitnodiging. Via het antwoordformulier kunt u zich opgeven.