Ingezonden persbericht


Paaspop Persbericht, Schijndel, 7 januari 2008

Voor directe publicatie

Paaspop onthult nieuwe namen in alle categorieën

Voorverkoop start 17 januari

Het programma van het Paaspop festival in Schijndel, dat plaats vindt op zaterdag 22 maart en zondag 23 maart 2008, groeit gestaag. In alle categorieën, van dance tot rock en theater tot amusement, zijn er nieuwe namen te melden.

Met de Achterhoekse garagerockers van The Bloody Honkies heeft Paaspop een jonge band met een nu al geduchte live-reputatie in de Masters Of Rock-tent staan. Op datzelfde podium maken nationale en internationale toppers van het hardere genre als Textures, Turbonegro en Peter Pan Speedrock hun opwachting. Met de psychobilly-legende Batmobile toont Paaspop ook oog te hebben voor de pioniers binnen de scene.

Dance party organisator Extrema is zoals gebruikelijk op Paaspop de host van de dance-area en met Franse electro van Busy P en Sebastian, Duitse techno van Chris Liebling, electro/techno van Technasia uit Frankrijk/Hong Kong en de eerder bekend gemaakte Goose dj set uit België is de line-up op dat podium alvast stevig internationaal georiënteerd.

Het theaterprogramma krijgt ondertussen ook vorm en ook wat dit onderdeel betreft is ruimte voor zowel gerenommeerde namen als Boom Chicago en Enge Buren en grote talenten als Katinka Polderman en Alex Agnew. In de Restolounge zien we een van de leden van Enge Buren terug onder de naam Otto Orgel.

Daarmee ziet de line-up van Paaspop er tot nu toe als volgt uit (op alfabetische volgorde):

Alex Agnew; Stevie Ann; Aux Raus; Batmobile; Bloody Honkies; Boom Chicago; Busy P; Enge Buren; Fiction Plane; Goose dj set; Moke; Chris Liebling; Otto Orgel; Katinka Polderman; Pronghorn; Levellers; Racoon; Sebastian; Technasia;Textures; Turbonegro; VanVelzen; Wipneus & Pim Toppop Disco Bingo

De bekendmaking van het complete programma volgt op korte termijn. De voorverkoop van tickets via internet start op 17 januari 2008, vanaf 24 januari 2008 zijn er ook kaarten verkrijgbaar via regionale voorverkoopadressen. Zie www.paaspop.nl voor meer informatie.

Paaspop vindt plaats op zaterdag 22 maart en zondag 23 maart 2008 op festivalterrein de Molenheide in Schijndel. Paaspop beschikt over een capaciteit van 10.000 bezoekers. Gedurende het gehele weekend vinden optredens plaats van ruim 80 acts variërend van dance tot rock en van amusement tot cabaret, verdeeld over vijf podia in grote circustenten.



Ingezonden persbericht