Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Commissie Vreewijk - Katendrecht: 17 januari

De gebiedsgerichte wijkcommissie Vreewijk - Katendrecht vergadert donderdag 17 januari in de raadszaal van het deelgemeentekantoor aan de Maashaven O.z. 230. Een ieder is welkom. De vergadering begint om 20.00 uur.

Agenda

* Opening en vaststelling van de agenda

* Mededelingen
Mededelingen van de commissievoorzitter.

* Vragenhalfuur
Gelegenheid voor bewoners en commissieleden om vragen te stellen. De vragen dienen vooraf bij de griffie te worden aangeleverd.
* Verslagen besluitenlijsten
Het verslag en de besluitenlijst van de commissievergadering op 20 november jl. worden besproken en vastgesteld.
* IP Singelplan Langegeer
De dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting verzorgt een presentatie van de parkeertellingen rond de Langegeer, die plaatsvonden in juni 2007. De commissie bespreekt deze presentatie. Portefeuillehouder Yesildal is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

* Welstandsparagraaf European Chinese Centre De commissie wordt gevraagd om advies uit te brengen aan de deelraad over de Welstandsparagraaf voor het European Chinese Centre; deze staat ter vaststelling op de agenda van de deelraad op 31 januari a.s. De dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting verzorgt een presentatie. Portefeuillehouder Yesildal is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

* Fietspad Maashavenkade
Op verzoek van GroenLinks is dit punt geagendeerd. De partij pleit ervoor het fietspad aan de Maashavenkade meer fietsersvriendelijk te maken. Hierover is door GroenLinks een motie voorbereid, die mogelijk wordt ingediend tijdens de deelraad op 31 januari a.s.
* Wijkveiligheid Actie Programmas 2008 Vreewijk en Katendrecht Het Dagelijks Bestuur heeft, met medewerking van wijkpartijen en bewonersorganisaties, Wijkveiligheid Actie Programmas 2008 voor Vreewijk en Katendrecht opgesteld. De commissie kan hierop reageren. Portefeuillehouder Oudshoorn is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

* Samenwerking in Katendrecht
Op verzoek van commissieleden van de SP en GroenLinks zal gesproken worden over de onderwerpen, doelen en deelnemers aan overleggen rond Katendrecht.

* Rondvraag en sluiting

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de griffie van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 63 56.

Voor de volledige stukken kunt kijken onder het kopje "Politiek/bestuursinformatie" BIS