Ingezonden persbericht


Persbericht: VNU Exhibitions Europe

Titel: SHOPS out.of.home Food Event 2008 uitgesteld

Klik op de volgende link voor het gehele persbericht: http://press.vnuexhibitions.com/NL/Extranet/Perskamers/PerskamerCollection/Nationale+Food+Week.htm?pbid={2542A85E-44CF-4143-B56D-E18728A82A16}&lnkmode=txt.

Persberichten
SHOPS out.of.home Food Event 2008 uitgesteld Publicatiedatum: 15-01-2008 Utrecht/Nieuwveen - Het SHOPS out.of.home Food Event 2008, dat van 2 tot en met 4 maart zou plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht, is tot nader order uitgesteld. De organisatie, een joint-venture tussen Ondernemers Pers Nederland en VNU Exhibitions Europe, heeft hiertoe na diepgaande beraadslagingen besloten.

"Het is een beslissing waar wij niet gelukkig mee zijn," geven beide partners bij monde van Arie Riethof (directeur Ondernemers Pers Nederland) en Gerard Leeuwenburgh (business unit manager VNU Exhibitions), "maar wij zijn het als organisatoren verplicht aan betrokken marktpartijen van zowel aanbod- als vraagzijde om teleurstellingen te voorkomen. Wij kunnen met het huidige deelnemersveld een onvoldoende kwalitatief en representatief aanbod garanderen. De brede opzet van het Event in de 6 out-of-home Werelden Sport, School, Petrol, Convenience & Catering, Travel & Inflight en Beach & Leisure verlangde een brede ondersteuning vanuit de markt. Hoewel het concept in eerste instantie goed werd ontvangen, bleek de tijd vanaf de lancering in september tot het, door de markt aangegeven, ideale tijdstip in maart te kort om een evenement met zo'n vernieuwend concept goed voor het voetlicht te krijgen." De organisatie heeft deelnemers inmiddels persoonlijk geïnformeerd en beraadt zich momenteel in samenspraak met het Adviescomité Food of het Event op een later tijdstip alsnog gerealiseerd zal kunnen worden.

De exposantenbijeenkomst die gepland stond voor donderdag 17 januari a.s. in de Jaarbeurs Utrecht, is geannuleerd.
---

Noot voor de redactie,