Gemeente Geertruidenberg


Leden selectiecommissie cultuurprijs gezocht

Het gemeentebestuur van Geertruidenberg zal in 2008 voor de derde keer de cultuurprijs uitreiken. Om een gedegen advies aan het college te presenteren is de gemeente op zoek naar vrijwillige leden voor de selectiecommissie Cultuurprijs.

De selectiecommissie moet bestaan uit vijf personen, van wie twee plaatsen worden vervuld door een ambtenaar en de wethouder cultuur. Op dit moment zijn er twee plaatsen vacant. Voor de invulling van deze twee plaatsen zijn wij op zoek naar inwoners die affiniteit hebben met cultuur en graag deel willen uitmaken van de selectiecommissie Cultuurprijs.

De selectiecommissie heeft de taak om het college te adviseren over de ontvangen voordrachten. Daarnaast moeten de individuele leden een eigen voordracht aanleveren.

De tijdsbesteding per uitreiking, maximaal één per jaar, zal per lid ongeveer 10 uur zijn. Dit is in de vorm van één bijeenkomst als adviesorgaan, het voorbereiden van de eigen voordracht en aanwezig zijn tijdens de uitreiking van de cultuurprijs.

Wilt u lid worden van de selectiecommissie Cultuurprijs of heeft u nog vragen dan kunt u vóór 11 februari contact opnemen met Marjolijn van Oosterhout (tel. 0162-579 583 of per e-mail
m.vanoosterhout@geertruidenberg.nl). De voorkeur gaat uit naar twee leden woonachtig in respectievelijk de kernen Raamsdonk en Geertruidenberg.