Gemeente Drechterland

17-1-2008
Dromen tijdens ondertekening intentieverklaring

Brede school project van start

Donderdag 10 januari 2008 is de intentieverklaring voor de brede school Hoogkarspel ondertekend. Tijdens de bijeenkomst presenteerde Rianne Appel zich aan de deelnemers van dit project. Zij begeleidt en ondersteunt de komende activiteiten.

Logo
Tijdens de ondertekening werd het beeldmerk van dit project gepresenteerd. Er komt nog een aanpassing want waar nu nog 'Gemeente Drechterland staat, zal straks de naam van het brede school project verschijnen. Hier komt nog een prijsvraag over waar kinderen uit Hoogkarspel een grote rol in krijgen. Meer over de afbeelding en betekenis in de rechter kolom van deze gemeenterubriek.

Rianbne Appel: de tienerwerker voor Drechterland Tienerwerker Rianne Appel is aangetrokken om het tienerwerk in de hele gemeente vorm te geven. Enthousiasme is haar drijfveer en de basis om activiteiten te laten slagen. Aan dat enthousiasme mankeerde bij de ondertekening niets. De deelnemers zien allemaal kansen en dromen al over allerlei plannen. Dit najaar levert dat al de eerste resultaten op.

---