Nieuwe show Orkest Koninklijke Luchtmacht in première

De nieuwe show van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht, "Hollywood in Concert" gaat zondag 20 januari in het World Forum Theater in Den Haag in première. De show is daarna in diverse theaters in Nederland te zien. Het 50-koppige luchtmachtorkest speelt de mooiste filmmuziek met medewerking van artiesten Lee Towers en Anita Meijer.

Voorafgaand aan de première van de theatershow wordt op gepaste wijze stil gestaan bij de tragische gebeurtenissen van afgelopen weekend in Uruzgan, waarbij korporaal Aldert Poortema, soldaat der eerste klasse Wesley Schol en twee Afghaanse militairen om het leven kwamen en soldaat Marc van de Kuilen zwaargewond raakte. De première zal ook een sober karakter hebben.

"Hollywood in Concert" zit vol met themasongs van films als Titanic, Rocky en Robin Hood. De muziekwereld wordt beïnvloed door Hollywood. Een soundtrack is soms bekender dan de film en veel titelsongs hebben een plek in de Top2000 aller tijden.

"Hollywood in Concert" is tot begin juni op verschillende locaties in het land te zien. Meer informatie is te vinden op www.hollywoodinconcert.nl.

Noot aan redacties (