AutoRai

SEAT introduceert Business Line High pakket voor Leon en Altea/Altea XL Stationwagon

(1/17/2008)
Per direct heeft SEAT in Nederland voor zowel de Leon als de Altea en Altea XL Stationwagon een uitgebreid en luxueus Business Line High pakket geïntroduceerd. Uitvoeringen die van dit luxueuze pakket zijn voorzien krijgen bovenop de standaarduitrusting tal van comfortabele extraâs, met als eyecatcher een zeer geavanceerd, af-fabriek gemonteerd DVD kleurennavigatiesysteem met touch screen. Het pakketvoordeel van de Business Line High-versies kan oplopen tot 2.263 euro.

Bij het Business Line High pakket staat maximaal comfort centraal en daarom heeft SEAT voor deze âdikkeâ versie van de Leon, Altea en Altea XL Stationwagon het Stylance uitrustingsniveau als basis genomen. Dat betekent dat deze drie de modellen standaard bijvoorbeeld beschikken over luxueuze en comfortabele features als 16 inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, een in carrosseriekleur meegespoten achterspoiler, een boordcomputer, volautomatische airconditioning, elektrisch verstelbare, inklapbare en verwarmde buitenspiegels, coming home functie, cruise control en elektrisch bedienbare ramen vóór en achter.

Optimaal comfort
Het Business Line High pakket voegt daaraan nog een hele reeks aantrekkelijke extraâs toe. Een hoofdrol is daarbij weggelegd voor het geavanceerde radio/DVD navigatiesysteem, dat af-fabriek in Martorell wordt gemonteerd. Het systeem wordt standaard geleverd met een groot kleurenbeeld-scherm en is onder andere uitgerust met een geïntegreerde CD/MP3-speler, Bluetooth en touch screen bediening. Uiteraard levert SEAT daar als onderdeel van het Business Line High pakket tevens een navigatie-DVD voor West-Europa bij en maken ook parkeersensoren achter en donker getinte ramen vanaf de B-stijl deel uit van de pakketuitrusting.

De SEAT Leon Business Line High beschikt bovendien over een regensensor, een automatisch dimmende buitenspiegel en een âautomatisch lichten aanâ functie, zaken die standaard al deel uitmaken van de Stylance-versie van de Altea en Altea XL Stationwagon.

Indrukwekkend voordeel
SEAT is er in geslaagd dit omvangrijke Business Line High pakket voor een zeer scherpe prijs te introduceren. SEAT levert het pakket, dat voor de Leon een waarde vertegenwoordigt van maar liefst ⬠3.058,- (Altea/Altea XL Stationwagon: ⬠2.709,-), voor een prijs van slechts ⬠795,-. Dat betekent voor de Leon een voordeel van ⬠2.263,- en ook de Altea en Altea XL Stationwagon profiteren van een voordeel dat nog steeds ⬠1.914,- bedraagt. Het Business Line High pakket is per direct leverbaar in combinatie met alle benzine- en dieselmotoren, met uitzondering van de 1.4 benzine (85 pk).

Vanafprijzen per 1 februari 2008
SEAT Leon 1.6 Business Line High: ⬠23.990,-
SEAT Altea 1.6 Business Line High: ⬠24.590,-
SEAT Altea XL Stationwagon 1.6 Business Line High: ⬠25.690,-