Generali

Eerste winnaar Generali iPod actie

Generali overhandigde 7 januari jl. de eerste iPod touch aan de heer Van Veldhuijsen van Adviesgroep Veko in Woerden. De introductie van de Generali Offerte Software is gekoppeld aan een actie waarbij iedere aanvraag gedaan met de nieuwe software kans geeft op een iPod touch. Iedere werkdag verloot Generali onder al die aanvragen een iPod touch. De actie loopt van 1 januari tot 1 april 2008.

Generali Offerte Software in gebruik
Het in gebruik nemen van de nieuwe software door de intermediaire relaties van Generali maakt zowel de Generali Offerte Software als de iPod actie succesvol. Generali Offerte Software is speciaal ontwikkeld om één overzichtelijk pakket te kunnen bieden waarmee het intermediair zowel pensioen- als inkomenproducten en zowel individueel als collectief kan offreren. De diversiteit in aanvragen die meedingen naar een iPod touch geeft een goede afspiegeling van de compleetheid in het productaanbod van het nieuw pakket.

Eerste winnaar Adviesgroep Veko
De allereerste iPod touch is voor Adviesgroep Veko. Adviesgroep Veko is een allround advieskantoor dat erg veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht voor de klant. Service en goede bereikbaarheid staan voorop.
De heer Van Veldhuijsen nam de prijs die viel op een aanvraag van 2 januari 2008 voor een Ondernemers Overlijdensrisico verzekering vol trots in ontvangst. De heer Van Veldhuijsen is zeer content met de nieuwe software die Generali in de markt heeft gezet. "Eindelijk een verzekeraar die een gemakkelijke en overzichtelijke offertetool aanbiedt waarin alle Pensioen en Inkomensberekeningen in een keer gemaakt kunnen worden. De installatie verliep gemakkelijk en de bijgevoegde instructies zijn erg duidelijk. Generali positioneert zich hiermee nog nadrukkelijker als pensioen en inkomenspecialist op de markt", aldus Van Veldhuijsen.

Foto: uitreiking eerste winnaar iPod touch aan de heer Van Veldhuijsen (midden) van Adviesgroep Veko door Roy Mulder (links) en Rob Geurts (rechts) van Generali.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 17-01-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008