Ingezonden persbericht


Nefli Groep
17 januari 2008

Persbericht

Nefli adopteert appelbomen voor haar klanten

Allround grafisch bureau Nefli valt op in haar branche. Met de derde generatie Laan aan het roer groeit zij niet alleen in de breedte en diepte van het vak, maar ook in maatschappelijke betrokkenheid. Om iets terug te doen voor de natuur adopteert Nefli in 2008 biologische appelbomen voor klanten die met haar meegroeien.

Jurrijn Laan (26), strategy&business manager Nefli Groep: "Met dit kleine gebaar redden we de wereld niet, maar het is een begin. Net zoals ons assortiment milieuvriendelijk papier. Als iedereen iets doet scheelt het zeker. Meer aandacht voor mens en milieu voelt goed en maakt ons nog inventiever."

De eerste zes appelbomen
Begin dit jaar adopteerde Nefli de eerste zes appelbomen op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek voor klanten van haar automatische opmaakservice: Bijenkorf, Halfords, V&D, M&S, Makro en Formido. Allen waardeerden het groeiende en bloeiende relatiegeschenk dat een jaar lang hun naam draagt. Terwijl zij van nabij kunnen meemaken hoe kale knoppen veranderen in sappige appels, zijn de bomen vier seizoenen lang verzekerd van hun plek in de boomgaard. De appels oogsten zij zelf. Zo plukken zij ook letterlijk de vruchten van hun samenwerking met Nefli.